איפוס תהליך???

alonnati

New member
איפוס תהליך???

שלום, רציתי לדעת במקרה והתחתנתי ע חברה שלי מסין, ולאחר קבלת ויזה א5 אנחנו רוצים לעבור לסין לתקופה קצרה של חצי שנה, האם כל התהליך יתאפס והיא תאבד את הויזה שלה??
אותו שאלה לגבי ויזה עבודה לשנה, ברגע של יציאה מהארץ לתקופה המוזכרת האם התהליך מתאפס והויזה מתבטלת?
תודה לעונים

lee862

New member
אני חושבת

שקודם כל תשנה את ההגדרות שבהן אתה משתמש. אני לא הייתי אומרת "לעבור לסין לחצי שנה", אלא לנסוע לביקור משפחה וטיול, או משהו בסגנון.
אנחנו גם נסענו השנה ל3 חודשים, ושאלנו את משרד הפנים לפני. הם אמרו לנו שבעקרון מותר רק 45 יום, אבל בסוף אמרו שנראה כשנחזור, ובפגישה עכשיו לא עשו לנו בעיות.
הם רוצים לראות שאתם מתכננים לחיות בישראל וחיים בישראל ויכולים להראות כאן מרכז חיים משותף. כך שמהבחינה הזאת "לעבור" לחצי שנה זה בעייתי.
אבל כמובן שזה משתנה מלשכה ללשכה ומפקיד לפקיד, וכדאי לפנות אליהם, להסביר את מטרת הנסיעה ולוודא שזה בסדר.

לגבי הויזה שקיבלתם עכשיו (במידה וקיבלתם אישור והחלטתם לנסוע) - אתם צריכים לוודא שיש לה מולטי אנטרי ושהיא יכולה לצאת ולהיכנס. לבן זוגי לא עשו שום בעיות בחזרה אחרי 3 חודשים, נראה לי ש6 חודשים יהיה אותו הדבר. הבעיה היחידה היא התהליך במשרד הפנים.

בהצלחה :)

alonnati

New member
תודה לי

אכן את צודקת,ניתן לסגנן את זה אחרת.
תודה על האינפורצמיה!!

למעלה