איפוס השעות של datetime מה הדרך הפשוטה ביותר לאפס את שעות דקות בשדה מסוג DateTime SQL server 2000
R rchokler New member 5/7/07 #1 איפוס השעות של datetime מה הדרך הפשוטה ביותר לאפס את שעות דקות בשדה מסוג DateTime SQL server 2000
R rchokler New member 5/7/07 #5 עשיתי משהו דומה ובכל זאת האם אין משהו יעודי אני עשיתי cast varchar 12 ועל זה cast Datetime וזה נשמע לי ממש משהו לא יעיל. זה די דומה לפתרון שלך האם אין משהו יותר יעיל?
עשיתי משהו דומה ובכל זאת האם אין משהו יעודי אני עשיתי cast varchar 12 ועל זה cast Datetime וזה נשמע לי ממש משהו לא יעיל. זה די דומה לפתרון שלך האם אין משהו יותר יעיל?
ח חובב טניס New member 6/7/07 #6 אין צורך לשנות פעמיים אני מניח, שזה מיועד לתצוגה ולא לחישובים. ניתן לשנות את הtype פעם אחת לסטרינג בלי להחזיר לdatetime. בסופו של דבר שאתה רואה על המסך את הערך 06/07/2000 זה משנה לך אם מדובר בסטרינג או בתאריך?
אין צורך לשנות פעמיים אני מניח, שזה מיועד לתצוגה ולא לחישובים. ניתן לשנות את הtype פעם אחת לסטרינג בלי להחזיר לdatetime. בסופו של דבר שאתה רואה על המסך את הערך 06/07/2000 זה משנה לך אם מדובר בסטרינג או בתאריך?
S ShlomoBenAri New member 9/7/07 #7 השינוי ל int מאפס את הדקות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif