איפה ?

Lovely71

New member
מונה מצחיקולית :)))

האמת ? אני צריכה חיבוק. זהו. אבל ... חיבוק לא רק פיזי אלא רגשי.

גם על זה נוכל לדבר, למה הצחקתיך

ומדוע חשבת שלא הבנתי אותך בדיוק מה את צריכה. השאלה היא, מה את עושה כדי שיראו מה את צריכה... עזבי, פסיכולוגיה בגרוש. מאחלת לך חיבוק פיזי וגם רגשי. הנה, קחי מהמלאך גבריאל זו גם התחלה :)

ronelit

New member
את שוקלת לצבוע לבלונד ?

הצבע לשיער עלי מבין את הבעיה שלך , איפה הנשים שמסתכלות לעומק ולא מנסות ישר להכניס אותי למיטה (לסטטיסטיקת הז... שלהן ) , מה לא נשמע אמין ? אגב האם האהבה שאת מציעה כוללת ארוחת בוקר ?

Lovely71

New member
אני מתגעגעת ל

לישון בשניים ולאכול ארוחת בוקר בשניים.

ronelit

New member
הכי כייף זו ארוחת הבוקר .

1. אם היא היתה סתם .. טעות - אז זו חרא של ארוחת בוקר . 2. אם יש משהו .. אז המבטים , העיתון של הבוקר הציפורים , יותר נעים (קשוח , אבל גם מתגעגע לבוקר שאחרי, הבוקר האמיתי כמובן)

pdan

New member
../images/Emo24.gifשאלת מיליון הדולר!

אהבה רק שמעתי אליה מסיפורים...עדיין מחפשים את אותה נפש תאומה שיש כרגע רק בדימיון אך היא תגיע...ועוד איך! פשוט על תחפשי היא תגיע לבד.הייתי במערכת יחסים 15 שנה + 2 קטנטנים ללא אהבה כלל והחלטתי טוב מאוחר מאשר אף פעם לא! תמיד זה היה לי בראש והרגשתי שאני חייב את זה לעצמי. למרות שני המקסימים האפשרות והפנטזיה למצוא אי פעם את אותה אהבה חזקה אצלי היום לחיות בשקר קשה, מאוד קשה כמה אפשר! הרבה חיים במצב כזה הרבה מכרים מסכת בגידות חיים כפולים יש כאלה שבנויים לזה ויש שלא יש כאלה שנשארים בגלל ילדים,כסף,נוחות אבל איפה הדבר האמיתי? שתמצאי גבר שיחפש את זה ייסתיימו חיפושייך אחר הגבר האחד והיחיד שלא מחפש רק...אלא את הדבר האמיתי!

יערית

New member
שאלת כיתה א' ../images/Emo52.gif מראש

איפה השמש? איפה הירח? איפה הים? איפה ההרים? איפה ירושלים? איפה מוחמד? אותו הדבר עם אהבה,אהבה זה משהו שנוצר כשתפגשי את האדם הנכון,שישדר לך את הביטחון לאהוב אותו. היא לא צריכה מפה שיחפשו אותה,היא קיימת בך ובו ובאחר,רק רדומה,אבל קיימת תמיד. ולגבי גברים?גבר שמחפש זיון רואים את זה מהמבט הראשון בעיניים,צריך רק לראות נכון ולא להאמין רק למשמע אוזניים.

Lovely71

New member
לגבי אהבה ( ומין )

אני חוויתי 3 אהבות מאוד משמעותיות וחזקות בחיי. כל אהבה לבשה אופי שונה וצורה שונה. אך כולן היו עם עוצמות אדירות כשאני שוכבת עם מישהו אני חייבת להרגיש ( לא מחייב אהבה ... אבל להרגיש ) ואני חייבת שגם הצד השני ירגיש ( שוב, לא מחייב אהבה ). חום זו דוגמא טובה. אין כמו מין שמלווה ב"להרגיש". להרגיש עוצמות, חום, תשוקה, נתינה ... משני הצדדים

לא מחפשים, אז מוצאים

היי lovely הרשי לי להיות לרגע קט, פרשן וירטואלי. אהבה לא מוצאים, היא מגיעה לבד, במקרה או שלא, כרעם ביום בהיר, מבלי שהתכוננו. זה כל היופי במילה הזאת. מי שעסוק בחיפושים, בדר"כ לא ממש מוצא, את מה שהוא רוצה. בנושא הזיונים, לעניות דעתי, זאת עוד צורת ביטוי שלנו כבני אדם. לעיתים אהבה מגיעה עם סקס ולעיתים סקס נטול אהבה. אני מכיר לא מעט זוגות אוהבים, שהסקס ביניהם חרא ותסלחי לי על הביטוי. סקס טוב תלוי בהמון גורמים משתנים שלא תמיד קשורים לאהבה טהורה. אך מסכים איתך שצריך להרגיש משהו וגם ההרגשה משתנה בכל אחד מאיתנו. בקיצר, היה לי סקס נהדר, בעברי, נטול אהבה והיה לי סקס חרא עם מלא רגש ואהבה. כי בתחום הזה, כמו באומנות, אין דבר כזה, שאין דבר כזה. וסליחה על זיון המוח....דיינו

מצוטטת

New member
הנה, פה בטח יכתב.......

משהו כמו ב
ושוב הכל הציף..... ושוב הכל הסעיר... והופ עוד משבר זה או אחר ועוד הגנה סביב החומה נבנית וככה חוזר חלילה.... עד ש.......
מגיח מבט אחד מהיר, קטעי ניבים סתומים - וזה די להסעיר ולהציף הכל....... פעמים בחיי זה קרה מניחה שקיימת האפשרות שגם פעם שלישית זה יקרה בדרכי ~דעתי~

את יודעת....

אומרים שאהבה אמיתית מגיעה פעם או פעמיים בחיים... אז מה לעזאזל אנו אמורים לעשות בשאר הזמן? כאילו דא? חוץ מזה, ספרי לי מה עשית בין לבין ובכל השאר...:)

מצוטטת

New member
מצחיק אחד

בבינות ......... הגיחו לי 2 |חייזר| לעולם בניתי לי טירה הכתרתי לי
ועכשף אני חוסכת
לבית גיל הזהב!!! פ@וט , נכון?

t o t a l

New member
הפוך על הפוך

תחפשי גם את זיון. ואז.... אולי תצליחי לזיין גם את מרפי.

למעלה