איפה ?

Lovely71

New member
איפה ?

איפה מוצאים אהבה ? איפה מוצאים גברים שמחפשים קשר ולא רק זיון ( סליחה על המילה ) ?

a n a t i 3 3

New member
שמעתי שישנן בנות שמצאו ממש פה

בפורום הזה
אבל הגברים פה יותר מיוחדים משאר הגברברים שמסתובבים בחוץ.. הם מחפשים גם קשר וגם זיון
ענתי מתחרפנת בעבודה

רק אם תרצי יהיה קשר

ורק עם תרצי תזייני אותו את ולא הוא אותך, השאלה איך את מסתכלת על זיון, זיון זו חוויה לא תמיד בדואט.

רק אם תרצי יהיה קשר

ורק עם תרצי תזייני אותו את ולא הוא אותך, השאלה איך את מסתכלת על זיון, זיון זו חוויה לא תמיד בדואט.

G a v ® i e L

New member
את יכולה להיות יותר ספציצית ?

אני, אישית, כרגע לא מחפש זיון, אבל זה רק בגלל שאני קצת חולה, מעדיף אישה שתהיה לי אחות חרמנייה, כלומר...רחמנייה. כשאני בריא, במצב טיבעי, אני מנצל רק 5% מהמוח שלי, שאר 95% עסוקים בלחשב איפה אני יכול למצוא את הזיון הבא שלי, די מתיש... אבל ברצינות, תנסי להשתמש בעקב אכילס הזה של הגברים כדי לממש את מטרותייך...גם אותנו אפשר לאלף.

Lovely71

New member
:))) חיוך

האמת היא שאני נראית 10. וכשגברים רואים אותי. שיט. יש להם רק זיונים בראש ( ואני לא בלונדינית ). בעיה. בעיה. אז לגבי הספיציפיות: אני חושבת שאני צריכה חיבוק.

folkman1

New member
עם תאור כזה אז בן 2-5 בלפשטונדט

תכנסי ,בטח מתוך שינה תקבלי גם חיבוק טוב לא ההרוס את שמי הטוב אז בחיוך נכון

אז מה את אומרת יפייפיה שאם רואים

בלונדינית זה לגיטימי שיהיה להם רק זיונים בראש??? את מציעה שאצבע בדחיפות לשחור??????

folkman1

New member
כן

אבל לשיקולייך יקירה פשוט תצבעי בהתאם לחשק כאשר :גם וגם לשחור כאשר :רק לבולדי ככה לנו הזכרים יהיה קל לזהות ,כי גם לנו יש רק או גם וגם חבל שאני לא יכול יותר לצבוע ,אז איך תדענה ???????

folkman1

New member
הוי ...מרוב שטויות הצלי כמעט נשרף

ועוד מעט ילדי הקט וחברתו יאכלו אוכל שרוף

Lovely71

New member
:))) לא יודעת לגבי הצבע ... אבל ...

זה לא אנחנו ... זה הם רוצה לשמוע ? נפגשתי עם בחור לאחר חודשיים של היכרות. אני חודשיים מכינה אותו לכך שהוא לא שם עלי ידיים. הוא הבטיח. והבטיח והבטיח ושכנע. השתכנעתי. נפגשתי איתו. תנחשי ... לא הצלחתי להוריד ממני את הידיים שלו ... אז פשוט ... קמתי והלכתי. הוא כנראה נעלב ושלח לי אס.אמ.אס במילים הללו: "את סקסית אבל בוקית" .. בחרתי לצחוק ולא להעלב

את חושבת שיעריך אותך פחות בבוקר

שלמחרת?????? לא ממש הבנתי. זה טאבו? אם לא בא לך על האדם שמולך, אם אין כימיה, אם אין לך את הפרפרים הסגולים האלה בבטן כפי שחברתי האהובה גלי רשמה אז אין. את לא בוקית. את קמה. את הולכת נגמר הסיפור. אבל נגיד ובא לך? ונגיד ואת מתרגשת? ונגיד שאת רוצה קצת יותר מהחיבוק???? אז גם שם את עוצרת? כי אמרת: לא לגעת????? כי זה איזה טאבו???? את פוחדת שהוא יעריך אותך פחות בבוקר שלמחרת? או שאת תעריכי אותו פחות? סקס זה דבר מדהים. כשהוא נעשה עם (לפחות קצת) רגש. ולהרגיש משהו כמו פרפרים זה גם איזה סוג של רגש. וצבע חמודה, זה רק עניין של צבע. אני מבטיחה לך, שאני בלונדינית מלידה ויש לי הרבה מאוד מעבר לבלונד... זה בחירה שלנו לא להעלב. צודקת. וטוב שכך עשית. בהצלחה.

Lovely71

New member
סקס זה דבר מדהים

אבל .. ראבק .. אני רוצה שיראו אותי ( פנימה ) ולא רק את החיצוניות שלי. הייתי רוצה שיגעו בי ( פנימה ) ולא רק בגוף שלי. too much to ask ?

G a v ® i e L

New member
החלטתי שאני מוכן

לחבק את שתיכן, אני חלש ופסיבי, זו הזדמנות פז להשתלט על גבר שאינו יכול להוות איום. רק לא חזק מידי, לא לשבור לי את המצות שבכיסים.

אממממ שתיים במחיר של אחת...

אתה חושב שהיא תסכים להתחלק בך? משום מה נראה לי שלא. אבל זה עניין של גיל, אולי. אני אוהבת חיבוק דובי חזק חלש, איך שתיתן אני לוקחת
המלאך גבריאל...

יפייפיה, רוצה באמת לדבר על זה???

בסדנאות של גשטאלט משלמים שם ים של כסף כדי לגעת פנימה לעצמך, לאחרים... ואולי את צריכה לשאול את עצמך, לא אני, אני לא שואלת, האם את פותחת מספיק את ה| לב| כי אני תמיד אומרת לפתוח את הלב יש סיכון להיפגע אבל יש גם סיכוי שמישהו יגע. ואני באמת מחכה לזה שיגע לי ב
כי אני מוכנה לקחת גם את הסיכון וגם את הסיכוי. והשאלה שאת באמת צריכה לשאול את עצמך האם את באמת פותחת את ה
?????

למעלה