איפה?

איפה?

הכי זול והכי כדאי לקנות את כתבי פראצ'ט? שומנסקי יקרנים, צומת ספרים דלי מבחר (רק עברית), והאינטרנט - דמי משלוח מופקעים. יש לכם רעיונות? מאגנה, שוק חופשי, בע"N

FaceLessMor

New member
טוב זה קשור.. אז למה לא

הבנתי שזה בזבוז שקניתי שלוש ספרים של טרי פראצ'ט (שומרים שומרים, פרמידות (שעכשיו אני קוראת), ובשורות טובות (שמחכה לי בסטימצקי) ) האם ספריו באנגלית זולים יותר בסטימצקי? (מה אכפת לי.. יש לי אין סוף תלושי קנייה שם.. מה רע?)

FaceLessMor

New member
אהההה ../images/Emo67.gif

****הבנתי שזה בזבוז שקניתי שלוש ספרים של טרי פראצ'ט בעברית ****

The Mad Hatter

New member
בסטימצקי-

שם קניתי את רוב הספרים, זה עלה בסביבות ה-50 עד 55 שקלים באנגלית-חוץ מספרים יוצאי דופן כמו the last hero וnight watch. אבל ממה שהבנתי יש להם עכשיו מבצע (אלא אם כן הוא כבר נגמר) על ספרי פנטזיה ומד"ב באנגלית (ספר שני בחצי מחיר או חינם או משהו כזה. אני לא זוכרת).

dino_din

New member
בזבוז ?!?!

זה אף פעם לא בזבוז לקנות ספרים של פראצ'ט ! בטח שלא אם הם "שומרים,שומרים" ו"בשורות טובות" !!!!! (על פירמידות אני לא אדבר...). דינו.

FaceLessMor

New member
היייי ../images/Emo46.gif !!

אני תיקנתי! ברחה לי המילה בעברית שם! בכל מקרה... למה אתה לא מדבר על פרמידות?

FaceLessMor

New member
../images/Emo10.gif

טוב.. לא חשוב, אני נהנית ממנו בינתיים (סה"כ הספר השני שאני קוראת של פראצ'ט) בכל מקרה.. המליצו לי לקנות את men at arms soul music כספרים ההבאים מה אתה/ם אומר/ים?

במקרה של פראצ'ט...

זה באמת באמת באמת שלא משנה.. למרות שבשורות טובות הוא יצירת מופת, נסי אותו.. מאגנה, בעלים גאים של כמעט הכל, בע"N

למעלה