איפה

מר חלב

New member
איפה

אני יכול למצוא את המילים של השיר פתיחה של שלושת המוסקטרים? תודה :)

ST

New member
זה שיש בערוץ הילדים? ../images/Emo29.gif

עם הכלבים? "אין עוד אמיצים כמותם, חבורת המוסקטרים גם דרטניאן עימם למלך נאמן כל העם אוהב אותם, שלושת המוסקטרים כי אין קץ לגבורתם ולעוז ליבם" זה?

ST

New member
זה משודר כרגע בערוץ הילדים, ../images/Emo29.gif

אבל פספסתי את הפתיחה. נראה אם זה יהיה בסיום...

ST

New member
זה היה כרגע, אח שלי קרא לי ../images/Emo29.gif

אבל לא הספקתי לכתוב, וזה ארוך מכדי לזכור את הכל.... (אף פעם לא שמתי לב שזה שיר כ"כ ארוך) אני אנסה לכתוב את זה מחר או ביום ראשון או משהו.

ailag

New member
נראה אם אני זוכרת

אני מזהירה שהזכרון שלי משבש מילים! (לדוגמה, מה שעשיתי בשורה החמישית
) בדו קרב, בכל מצב קריאתם אוויר פולחת האחד בשביל כולם, כולם בשביל אחד ובין קרב למהומה אהבה פורחת דאטרניין הוא החתן, (מה שמה) הקלחת ואז זה מתערפל: דאטרניין הקטן .. הסכנות קוראות לו .. משהו עם הרשעים לא ינצחו/יתחמקו/? אף לא אחד. עזר?

ST

New member
הקלחת..? ../images/Emo29.gif

נדמה לי שזה הכלה.. וזאת חולייטה. וכן, גם אני לא זוכרת את הסדר של הבתים בשיר...

נדמה לי שבסוף זה ככה:

דארטניין דארטניין החברים עוזרים לו דארטניין דארטניין לדו קרב הם קוראים לו דארטניין דארטניין אחד בשביל כולם כולם בשביל אחד. סליחה אם טעיתי...בטח יש את השיר הזה איפשהו....

ST

New member
טוב, אז ככה.. ../images/Emo29.gif

זה אמנם השיר סיום (שנדמה לי שהוא שונה במשהו מהשיר פתיחה), אבל אני מקווה שזה מספיק טוב: אין עוד אמיצים כמותם, כי הם שלושת המוסקטרים גם דרטניאן קטן, שולט היטב בחרב על העם אהב אותם, שלושת המוסקטרים כי אין קץ לגבורתם, ולעוז לִבם בדו-קרב בכל מצב, קריאתם אוויר פולחת האחד בשביל כולם, כולם בשביל אחד ובין קרב למהומה, אהבה פורחת דרטניאן הוא החתן, חולייטה הכלה דרטניאן הקטן, הסכנות אורבות לו דרטניאן הקטן, הרפתקאות שמורות לו דרטניאן הקטן, הרשים לא ימלטו אף לא אחד דרטניאן הקטן, החברים עוזרים לו דרטניאן הקטן, לדו קרב הם קוראים לו דרטניאן הקטן, אחד בשביל כולם, כולם בשביל אחד ואז שני הבתים הראשונים חוזרים... נדמה לי שבשיר פתיחה יש גם משהו עם "גם דרטניאן עמם, למלך נאמן" אבל בשביל זה צריך לחכות ליום ראשון, ולקוות שאחי או אני נהיה בבית ונכתוב... מקווה שעזרתי.

ST

New member
אופס - הרשים=הרשעים... ../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

למעלה