איפה?

• פותח הנושא uomi
  • פורסם בתאריך

uomi

New member
איפה?

לא יודעת איך להתחיל לכתוב כבר כתבתי חמש פעמים את מה שיש לי בראש.. יש לי בעיה עם עניין ההתמכרות אני כבר די בטוחה ב 109%, אני מאוד נהנת מכל אופציות האינטרנט לסוגיו אבל שילוב של לילה ואינטרנט כמו שקורה לי עכשיו נראה לי לא הגיוני.. לא יודעת אם מי אני יכולה לדבר ולשאול, סך הכל אני יודעת שאני לא היחידה אבל אני לא ילך לדבר עם חברה שלי בעניין... אז זה כאן?

סרפד

New member
נראה לי שהגעת למקום הנכון ../images/Emo13.gif

הפורום הזה עוסק בנושאים שונים שקשורים בהשפעת האינטרנט, אבל נושא ההתמכרות לאינטרנט תופס מקום מרכזי. אני אישית לא מכורה (זה תלוי גם בהגדרה של התמכרות), אבל אני מכירה את בעיית האינטרנט והלילה. בהתחלה זה היה בגלל המחיר - היה זול יותר לגלוש בלילה גם מצד הספק וגם מצד בזק. כשנכנס החופשי-חודשי ועכשיו האינטרנט המהיר, זה הפסיק להיות גורם והתחלתי להתחבר ביום (בזמנו זה היה גם לצורך פרנסה, אז לא היתה התנגשות). עכשיו, לא ברור לי בדיוק למה (אני לא עובדת), אני מבלה ברשת בלילות. ואז אני הרוסה במהלך היום. אצל מי שכן עובד זה ממש יוצר הפרעה קשה, גם בתפקוד בעבודה וגם מבחינת מחסור בשעות שינה ושיבוש סדר היום. בעקרון, לא משנה מתי את גולשת, כשהעיסוק הזה תופס מקום ניכר בחייך, זה כמו לעבוד בשתי משרות (בהנחה שאת עובדת או לומדת) וזה בא על חשבון כל הדברים האחרים.

e-magine

New member
גם לי נראה כך

כי זה אולי הפורום היחיד שמתייחס לנושא הזה ברצינות.

S H I L G I

New member
אחת הבעיות העיקריות שלי היא..../images/Emo29.gif

שאני מדרת עם מלא אנשים מחו"ל, והשעון שלהם לא כמו שלנו, ואני רוצה לדבר איתם און-ליין, לא באימייל למשל. אז כדי לדבר איתם ככה אני צריכה להיות מחוברת בלילה וזה סיפור לא נורמלי..

למעלה