איפה?

Black Shark

New member
איפה?

אני רוצה לקנות כמה מכנסיים וחולצות ואני צריך כתובות של חנויות (לא מאד-מן ולא x-boy). אז אני יודע שהחנות של קוטג' נמצאת בבוגרשוב (איזה מספר?) ורציתי לדעת אם יש שם בכלל באגיז וחולצות יפות,ושמעתי שבאיזור של החנות שלו יש עוד חנות שמוכרת באגיז (פעם מישהו אמר פה איפה היא נמצאת) לפי מה שאני זוכר אז החנות נמצאת באותו רחוב (בוגרשוב) או אולי רחוב קרוב ואני צריך לדעת מה המספר המדוייק. נ.ב אם אתם יודעים מחירים (בערך או מדוייק) אז תכתבו... תודה לכל העוזרים!

BiG D

New member
יש באותו רחוב איזה חנות סקייט

שאנלא זוכר תמספר או תשם שלה, אבל יש שם דברים נחמדים

ךפי מה שראתי ב נו לוגו...

זה יותר חנות לבנות...(תקנו אותי אם אני טועה...) אין שם באגיז לפי מה שראיתי...וחולצות לבנים בכלל לא! החנות שבהמשך זה ג'יפה...בבוגרשוב.. לא זוכרת מספר

Stinkin Fish

New member
תחפש תמצא...

בנו לוגו יש גם לבנים וגם לבנות, בעיקר יש חולצות יד שניה (אנטי קפיטליזם...) אבל יש שם דברים דיי מגניבים, פשוט תשגע את קוטג' והוא כבר ימצא לך משו... יש שם אפילו חצאיות לגברים! בקשר לג'יפה אני לא יודע, לא הייתי שם... תמשיך קצת ברחוב, בוגרשוב 36, "בי-גוד", יש שם חולצות של ראפרים, וחולצות של להקות, וכל מיני חולצות מגניבות, ולפעמים יש להם בגיז, למשל חבר שלי קנה שם באגיז שחורות של וו-טאנג... פשוט לחפש

Stinkin Fish

New member
ובכניסה לשוק הכרמל...

יש חנות שתדפיס לך כל מה שתרצה על חולצות

Black Shark

New member
אני לא מת"א ולא מכיר אותה כ"כ טוב

אז ללכת ולחפש בלי לדעת כיוון זה פרוייקט...

Stinkin Fish

New member
גם אני לא מת"א...

קרית אונו סיטי!!! תתחוב לכיס שטר אדמדם של 200 שיקלונים, ותעבור על כל חנות שנראת לך בבוגרשוב, זה הרחוב לבגדים

D END

New member
אז ככה אחי ...

בחנות של קוטג' אין כ-ל-ו-ם !!! וחבל שסתם תלך כי הייתי שם וממש הכל זבל ! ו.. החנות שליד נו לוגו קוראים לה לייט וואב והיא ממש יקרה אחי לא ניראה לי שתעמוד במחירים .. אבל אם בכל זאת אתה רוצה אין שם ממש בגדים של באגיס ... יש שם רק ניראה לי דגם אחד של מיכנסי דיקיס שהם ממש יפות וזהו !!! אני כבר יקח אותך לחנות שאמרתי לך ... שם תמצא בטוח !!!

למעלה