"אהבה דיגיטלית" -פרק עשירי!
טריירמון ידע שאין לו צ´אנס לנצח את ביזלמון, אלא אם כן הוא דיג´י-יגדל. ואין שום צ´אנס שהוא דיג´י-יגדל בלי הנרי. "הנרי! הנרי!" הוא צעק, מסתובב בכל שינזוקו ומחפש אותו. הוא היה חייב למצוא אותו, לפני שביזלמון יגיע אל גילמון. הוא הגיע אל הבית של הנרי, ופתח את הדלת בתנופה. "הנרי," צעק, "אני---" הוא קפא במקומו. סוזי הייתה במיטה, ונבהלה כשראתה אותו מופיע. היא לא לבשה כלום, והשמיכה הייתה מוצמדת לגופה. לידה, במיטה, התרומם ראש מוכר. טריירמון היה המום. "ריקה?!!!" צרח. ריקה הייתה אדומה מבושה. היא הניחה יד על כתפה של סוזי. "גילו אותנו," מלמלה. "אין ברירה," אמרה סוזי. "שמע, טרירמון, אסור לך לספר זאת להנרי. זה הסוד שלנו." "מה זאת אומרת הסוד שלנו?!" צרח טריירמון. "שאת שוכבת עם החברה שלו?!" "היא כבר לא החברה שלו!" כעסה סוזי. "הוא מעוצבן עליה בגלל מה שקרה עם קנטה. הם כבר לא ביחד." "אנחנו כן ביחד, אבל אני אוהבת אותך, סוזי," אמרה ריקה. "גם אני אותך, פושפשית," אמרה סוזי. "בונבוניירה חושנית שלי," אמרה ריקה. "קוצ´י-מוצ´י חיבוקי נישוקי שלי," אמרה סוזי. הן התנשקו צרפתית. "אני עף מכאן," מלמל טריירמון. "אני חייב למצוא את הנרי." "שלא תעז לספר לו!!" צרחה ריקה. "תישבע!" "אני נשבע," אמר טריירמון. הוא עף ומצא את הנרי יושב עצוב בפארק. "מהר!" צעק טריירמון. "ביזלמון בדרך לתקוף את גילמון. הוא מעוצבן עליו כי ריינמון גילתה שהיא אוהבת אותו!" הנרי לא שמע טוב בפעם הראשונה, כי היה כל כך מדוכא. "צא מזה, מה קרה לך?!" צעק טריירמון, "ריגעון!" "אני עדיין מרגיש אשם," אמר הנרי. "יש לי כל הזמן ייסורי מצפון, ואני מרגיש אשם." "אשם? למה?" "כי בגדתי בריקה עם טאקאטו," נאנח הנרי. "ולמרות שלא הייתה לכך שום משמעות, היא ודאי תכעס נורא כשהיא תגלה. מה אעשה, טריירמון? איך אוכל עוד להביט לה בעיניים? איזה מין חבר אני? חסר רגישות. מרושע שכמוני. אני לא ראוי לה. לא מגיע לבחורה כה אמינה וישרה, מישהו שקרן ובוגדני כמוני..." טריירמון בעל את רוקו. הוא לא העז להפר את הבטחתו לריקה ולספר להנרי שלא הוא הבוגד... "בבקשה, הנרי, רק תדיג´יגדיל אותי כדי שנעצור את ביזלמון, ואחר כך נדבר על זה, טוב?" ביקש. "טוב..." נאנח הנרי. "התאמה דיגיטלית! הפעלת מערכת על כוללת!" טריירמון גדל לרפידמון, ורץ משם במהירות כדי לעצור את ביזלמון לפני שיהיה מאוחר מידי. "תחזיק מעמד, גילמון, אני מגיע!!" צעק. המשך יבוא