איפה?

Roswell20

New member
איפה?

הלו הלו:) בני העשרים פלוס... שנה הבאה אני צריכה לעשות פסיכו האם יש לכם המלצות היכן שווה לעשות ? האם קידום אישי ממש טוב??? מישהו מכיר?:() תודה!!

נצל"ש

אני מביא ילדים עוד 6 שנים ככה, על איזה עגלות ילדים אתם ממליצים ?

../images/Emo6.gif . יש את המרצדס הזאת .

אתה יכול לפנות לפורום מחפשי עגלות , או משהו כזה . בטח עוד עד 6 שנים יפתח , אם לא אז פורום פרטי (קומונה)

שאפולי

New member
מה אתה גנוב?

נראה לך שעוד 6 שנים יהיו עגלות ילדים? פחחחחחחחח עגלות יהיו זכרון נשכח חבוב ילדים (אם הם לא יוולדו כבר הולכים ומדברים) יסעו ברחפות

פיסכומטרי...

היה אפשר לעשות עוד בי"ב . לפני שמלאו לנו 20 . יש בטח הרבה חברות פסיכומטרי . אפשר לעשות סקר שוק בלי קשר לאינטרנט. יש בטח פורום פרה-סטודנטנים , או פורומים אחרים עם אותו נושא . בהצלחה

rotesh8

New member
כנסי../images/Emo36.gif

לדעתי הבתי- ספר המובילים לפסיכו' הם די אותו הדבר, ז"א שלא משנה אם תלכי לקידום/ יואל גבע/ איי. קיו/ וכו'. כל עוד תשקיעי בלימודים כמובן. שיטות שונות אבל הישגים דומים. מהניסיון שלי הייתי מציע לך לבחור מה שהכי נוח לך מבחינת מחיר וגישה - שיהיה קרוב לבית ולא תבזבזי זמן וכוח בנסיעות. בהצלחה

רותש יקירי.

זה לא נכון יש בתי ספר שמלמדים יותר תלמידים בכיתה , ויש כאלה שפחות תלמידים מה שעוזר ונותן תשומת לב אישית קצת יותר גדולה לכל תלמיד .

rotesh8

New member
לללללללללליאה

לא בדקתי כמה תלמידים יש בכל כיתה בבתי- הספר השונים ובאמת שאין לי מושג, מה שאמרתי הוא שלכל אחד מהמובילים יש את השיטות שלו להצלחה וכולן עובדות פחות או יותר. ותשומת לב אישית לא בהכרח הגורם מס' 1 להצלחה בפסיכו'.

דרושות דוגמניות שיער

שלום דיפרנט ישראל יוצאת בימים אלו לצילומים במספרות ברחבי ישראל לתוכנית טלוויזיה חדשה אנו זקוקים לבנות שמוכנות לתת את שיערן לצילומים האפשרויות הם לתספורת צבע או תסרוקות ערב וכלה נא לפנות למייל [email protected] אורי שחגי

למעלה