איפה moon of 1986 ?

איפה moon of 1986 ?

נעלמה לנו? צרי איתי קשר בפרטי/פלא´.אשמח אם תצרי קשר. מיכל יצחקי.

MooN of 1986

New member
חיפשת אותי../images/Emo35.gif

דברי... אני מקשיבה... מה רצונך עד חצי המלכות...

MooN of 1986

New member
אויש....

הייתי שבוע שעבר בבני-ברק מראשון עד רביעי... והשבוע מראשון עד היום... השבת לא אהיה שם, אבל הבטחתי לבוא לבקר שם (במקום בו התנדבתי) אז אולי יצא לי להיות שם שבת מתישהו... ד"א מה קשורה השאלה שלך לשירשור הנפתח על שמי

כויפרל,

אם בא לך להיפגש- צור קשר בפרטי. בשבת אני לבד בית (מלבד הסבתא). גם כל שאר החבר´ה שיהיו באזור בשבת שירימו יד.

avidadon

New member
אני בבני ברק...

ואם אתה רוצה להפגש.. בכיף.. נלך לאיזה טיש

MooN of 1986

New member
יש למישהו את המספר של מיכל יצחקי../images/Emo35.gif

אם כן, אנא כיתבו לי בפרטי....

MooN of 1986

New member
מיכלייייייייייייייייייייייייייייייי

אני לא מאמינה.... איזה קוללללללללללללללללללללללללללללל.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היה לי ממש כייף!!! על אף שזו הייתה יותר שיחונת קטנטונת ולא שיחה(אני אלופה בשיחות ארוכות... המקסימום שלי בינתיים הוא 6 וחצי שעות רצופות...) <
מתרגשת>

ירח

1. לייזר עוקף אותך בג-ד-ו-ל, השיא שלו עומד על כמה מימים... 2. אשמח עם תעשי לי טובה אישית ותמנעי משימוש מופרז בלחיצות ארוכות על מקשים. >ספל חמאה מודה מראש. תודה.<

אליה1

New member
ספל - ../images/Emo13.gif

ירח ממש מתרגשת להיות פעילה פה בפורום, היא מתלהבת ומלאה בשמחה, כשאחד הסממנים של כל אלה זה לחיצה ארוכה על מקשים - למרות זאת היא נחמדה ולבבית - אז אני לא חושבת שהחסרון הקטן הזה יעיב על הנחמדות שלה ועל זה שהיא מאוד רצויה פה. אליה.

../images/Emo13.gif

זה לא עומד בסתירה לדברי... ירח - אם לא היה ברור - אני אוהבת אותך!!! אני שמחה שאת לוקחת חלק פעיל בפורום ואפילו נהנת לקרוא אותך (רוב הזמן)! >ספל חמאה מדגישה<

למעלה