איפה MECHADO? איפה????

• פותח הנושא resh0
  • פורסם בתאריך

resh0

New member
איפה MECHADO? איפה????

האם אתה גר קרוב לים ותוכל להמליץ לנו מוקדם בבוקר באם שווה לנסוע אליך לביקור? לידיעתך: יצא לי לגלוש יחד עם מאשדו בפאבונס שבדרום הצד הפאסיפי של קוסטה ריקה, יצא לו אפילו הכבוד להצטלם בוידאו יחד איתי! את הקלטת הזאת אשמור לעולמים וגם צרבתי אותה על דיסק. גלים מדהימים, גולשים מהטובים בעולם, גם אני שם... מה יכול להיות טוב יותר???

mechado

New member
resh0 לא הייתי בבית יומיים....

יום שבת הייתי באשקלון גלשתי שם והיה חרא!! ויום ראשון לא היה פה משהו אז נסעתי לחברה שלי ועכשיו חזרתי... אולי מחר בבוקר יהיה...הלוואי

mechado

New member
ואגב על מה שרשמת לי בבקשה בבקשה

אתה יכול לצרוב לי גם את הסרט?

mechado

New member
אהההההה אוףףף חבל לא נורא אתה

יודע אולי מתי יש גלים?

JACKASS 4 LIFE

New member
לא בעיה...

קח קישור להורדת התוכנה אחריי שהורדנו את התוכנה אתה ניכנס אלייה. לוחץ על cinnection ואז על login as פה אתה בוחר user and paaaword. הופ אתה מחובר. אכשיו יש שם, צד ימין למעלה, טב בשם file sharing שם אתה בוחר את הסרט. אכשיו תיכנב לאחד החדרים שם, צד ימין למטה יש את הרשימה. ואומר לנו את שם החדר שאליו ניכנסתה. איך מורידים?! פשוט מאד. מורידים מיתחברים.... רש יגיד לנו את שם החדר. ניכנס אליו. (רשימה צד ימין למעלה) רש גם יגיד לנו את היוזר שהוא בחר לעצמו. מעניין מה זה יהיה =). ואז ניכנס לחדר נחפש את רש ואז נעשה ככה: מקש ימיני על שמו של רש brows files. נמתין שניה שתיים. נראה את רשימת הקבצים/תיקיות שרש הקצה לנו לראות. צד ימין יש עוד כזה חלון קטן. שם ניראה את הקובץ. נעשה מקש ימיני עליו ואז דוונלוד. ניבחר איפה לשמור אותו. והופ זה מוריד. בכל שלב שניתקעתם אתם מושמנים לשאול ואני יעזה כמיטב יכולתי לעזור לך.

resh0

New member
אם אני יכניס את זה לתכנת שיתוף?

זה יעבוד? משהו כמו אימיול.

JACKASS 4 LIFE

New member
זה יעבוד..

רק תיתן את שם הקובץ. מאימיול יקח שנים להוריד.. אני נורא ממליץ על סולסיק... אבל עם כבר תוכנות שיתוף אז קאזה.... רק תגיד לנו את היוזר שלך שנוכל לחפש ביותר קלות.....

flitzeR1000

New member
כנס..

קישור ההרשמה חינם תעלה אותו לשם ובשביל להוריד צריך להרשם וזהו

למעלה