איפה AXN שהיה פעם

Mmagnito666

New member
איפה AXN שהיה פעם

מה קרה לAXN כול הסידרות זה רק שידורים חוזרים אפיה הגיבון (ממש אין גיבון) .אני לא מבין למה הם לא משדרים סידרות חדשות יש להם איזה 10000000 סידרות שלא שודרו בהערוץ אז בחיט שיחליפו כמה (את כול השידורים החוזרים של כול העונות ושזה כול הסידרות של הערוץ) סידרות אני לא חושב שזה קשה . כול מי שחושב שאני צודק שיגיב ..... תודה לכולם ויום טוב =]

Mmagnito666

New member
כולם לפה !!!! . דיי לשידורים חוזרים

דיייייייייי לשידורים החוזרים דיייי כמה שידורים חוזרים ביום ושחושבים על זה כול הסידרות שיש בערוץ זה רק שידורים חוזרים . על זה אני מדבר> . זינה פעמים ביום (שלוש פעמים כול הפרקים מהתחלה) . הרקולס פעמים ביום (כול הפרקים מהתחלה 4 פעמים) . צוות לעניין פעמים ביום ( פעמים כול הפרקים מהתחלה) . אנדרומדה העונה הראשונה שוב פעמים ביום (כול הפרקים מהתחלה שלוש פעמים) . אוצרות מן העבר כול הפרקים מחדש (אני חושב שזה הפעם ה4 של זה) . ניקיטה פעמים ביום (פעם אחת של שידור כול הפרים מהתחלה) .המגן פעמים ביום (כול הפרקים פעם אחת מהתחלה) .סוכנות הביון פעמים ביום (כול הפרקים מהתחלה פעם אחת) . המחוז פעמים ביום (כול הפרקים מהתחלה פעם אחת) .AXN מאניה (פעם אחת כול הפרקים מהתחלה). הרואה ואינו נראה (כול הפרקים מהתחלה 4 או 5 פעמים) . תאמינו או לא (פעמים ביום כול הפרקים מהתחלה) . במקרה הגרוע ביותר (פעם שלישית של כול הפרקים מהתחל) ................................... סוף

פרסל

New member
אמרתי לפני ואני יגיד עכשיו

חבל על הזמן שלך אף אחד מצוות הערוץ לא יקשיב לך ולא יזוז כלום בנושא אז אל תבזבז אנרגיות סתם

Mmagnito666

New member
נכון אחי אתה צודק . אבל אם

אנשים שפה שרואים שאני צודק אז שישלחו להודעה תגבות שאני צודק ואז אולי היה משו אבל רק אולי............... פרסל מאיזה סידרה השם אזה פרסל

זה לא שהם עושים שידורים חוזרים כי

הם אוהבים את הסדרות הישנות כלכך שהם ממחזרים אותן שוב ושוב. זה עניין של תקציב. סדרות חדשות עולות כסף, וזה ערוץ לא מסחרי אז קשה לממן סדרות חדשות יותר וטובות יותר. זה מגבלות כלכליות - ולצאת ב- "מחאה" לא יעזור לאף אחד. זה מה שהערוץ מסוגל לספק.

פרסל

New member
לא בדיוק!

יש להם הרבה סדרות בשימוש שהם לא מישתמשים בהם. תחשבו על סאמו. סוכן סמוי. נאש בריג`ס. זאב אוויר ועוד הרבה סדרות שיש לערוץ אותם וגם אם אנשים לא אוהבים אותם הם בהחלט עדיפות על שידורים חוזרים ודבקה יש להם הרבה היענות אז למה הם לא שמים? ואגב אנשים לא מגיבים כי פשוט נמאס להעיר על דברים שלא ישתנו. עושה רושם שהערוץ הצליח להשיג את מה שרצה, פעם הרבה קיטרו היום בקושי נכנסים לפורום בכלל ועוד יותר לא מעירים. אני מדבר מניסיון הם פשוט דוחפים לו"ז והם גמרו תעבודה

למעלה