אני עדין פה -לא נעלמתי פשוט...
שבוע קשה עבר על כוחותינו כמו שאומרים, במה להתחיל? בזה שחזרתי לעבוד אחרי שנת חופש אבל עדין שום דבר לא בטוח ואני בחוסר ודאות לגבי כמה שעות איפה וכ"ו, או זה שהשכרנו את הדירה שלנו במרכז ו"נפלנו" אם מישהי שלא יציבה ובמזל יצאנו מהחוזה איתה כי היא לא השיגה ערבים נורמאליים? או אולי אני אתחיל בזה שעשיתי בדיקה ביתית לפני יומיים וחשבתי שזאת תהייה מתנה נהדרת ליום הנישואים שלנו, - וראיתי רק פס אחד מרגיז!! ואני יכולה להמשיך ברשימת קיטורים למרות שחלק מהדברים כבר הסתדרו, ובמיוחד למען האמת הסיבה העקרית שלא הייתי פה זה הקצב ש"תפוז" נתנו לנו ופשוט נמאס לי מהמחשב! והאמת שגם לא היינו פה יומיים כי נסענו למרכז למצוא שוכרים אחרים לדירה - ואולי אתמול זאת היתה התחלה של היפוך במזליקו ומצאנו שוכרים וסגרנו חוזה , והיום שזה תאריך שהמחזור צריך להגיע, הוא לא הגיע ואפילו לא מראה סימנים!! בעלי אומר שהמכשפה ( כן הוא למד את המושג ומשתמש בו נהדר ) פשוט לא תבוא כי שרפו לה את המטאטא! אז החלטנו לחכות עד יום ראשון ואם באמת היא לא תראה סימן ללכת לעשות בדיקת דם, ואני אשאל את השאלה הבנאלית - יש סיכוי שיוצא בבדיקה ביתית שלילי (יומיים לפני המחזור ) ואח"כ יוצא חיובי? בהריון השני זה קרה לנו כך, אבל עשינו את הבדיקה הביתית מאוד מוקדם אז כמו שאומרים: "יום אסל יום באסל" ואני בסה"כ רוצה לראות שני פסים וכל השאר מבחינתי ריק וחסר משמעות!! ובכל מקרה אני כבר קובעת לי תור לרופא ליום ראשון כדי לראות מה יהייה השלב הבא?! הדבר המוזר הוא שעדיין יש לי משיכות כאלו במפשעה, וזה משהו שמוכר לי רק מההריונות, ולא ממחזור וזה נמשך מאז ימי הביוץ לסירוגין, מישהי נתקלה בתופעה הזאת ? אז תודה למי שדאגה, עדיין לא נפתרתן ממני לגמרי, מקווה בקרוב שכן!!