איפה תוקית?

shannyqua25

New member
איפה תוקית?

אני לא מכירה אותך, אבל אני קוראת פה הרבה והבנתי שאת המומחית של הפורום בכל הקשור לאיפור של מאק. אז אני גרה בלוס אנגלס והאמת שאני משתמשת כבר הרבה זמן באיפור שלהם (בסטודיו פיקס) ואני די מרוצה. עד כאן הכל טוב ויפה. לפני כמה ימים כמה אנשים חדשים שהכרתי לאחרונה התחילו להגיד לי שאני לבנה בפנים בגלל המיקאפ אז שאלתי גם את אמא שלי וגם היא אמרה אותו הדבר אז כמובן הלכתי למול ושם הבחורה התאימה לי את הNC35 במקום ה NW25 שהיה לי עד כה. מסתבר שגם הוא לבן לי מידי... אני כבר לא יודעת מה לעשות זה לא זול כל ביקור שלי שם... ואני לא בן אדם שיחזיר.... העור שלי לא הכי חלק ויש לי סימנים מטיפול באקנה שאני רוצה להסתיר לפעמים שיכסה טוב ומצד שני אני לא אדם של איפור כך שאני מחפשת משהו לייט מה שנקרא מה את ממליצה??? בתמונה זה ה NW25 שהוא קצת אדום מידי לטעמי

ToryMaster

New member
התמונה מוארת מדי

אי אפשר לראות על פיה, לצערי. אם את לא נעולה על מאק, אני ממש חיבבתי את של רבלון שנותן אפילו לעור שלי מראה אחיד.

מתפרצת לדלת פתוחה..

יש פה מישהי שמכירה מייקאפ מוס מומלץ? יש למאק? מישהי ניסתה את ביוטארם (יש להם ע"פ העלון לפחות)..האידאל מאט שלי (אסתי לאודר) פצצה אבל כמות מזערית וניגמר נורא מהר, קיצר תמורה עלובה ביותר למחיר.

tokit

New member
ניסית את של לנקום??

אני די אוהבת אותו, אם כי רק כשאני מורחת אותו עם מברשת..

בוקר טוב ...ולא , מה שמו?

האמת שאין לי ניסיון מי יודע מה עם לנקום במייק אפים, וגם הייתי רוצה משהו עממי יותר או במילים אחרות פשוט יותר זול ובטח לנקום לא יותר זולים:(

tokit

New member
שמו Magie Matte

לגבי היותר זולים - את של מייבלין לא מאוד אהבתי ועם האחרים אין לי נסיון..

abcd80

New member
של מייבלין ../images/Emo45.gif

מעולה וקליל מאוד. ואני אומרת את זה בתור אחת ששונאת מייק אפים ואחרי כ-7 שנים שלא השתמשתי במייק אפים התחלתי עם המייק אפ מוס של מייבלין ואני מרוצה.

lital303

New member
המייק-אפ מתאים לעור שמן?

היי, יש לי עור שמן ובגללו אני שונאת לשים מייק-אפ, מכיוון שאחרי מס' שעות השומן המופרש מחייב ניגוב, יחד עם המייק-אפ... מייק-אפ מוס זה יכול להתאים לעור שמ לדעתך?

abcd80

New member
אין לי מושג

יש לי עור רגיל-מעורב. תנסי בחנות מהטסטר ואז תשארי עם זה יום שלם ותראי איך את מרגישה איתו.

לגבי אידיאל מאט, שהוא גם מוס

השתמשתי בו כהיה לי עור שמן יותר, וזה היה בסדר, אבל שתדעי שבגדול הכיסוי של מוס הוא קליל ולא ממש מסווה פצעים או משהו, ואם את מבריקה צריך לפדר מעל.

lital303

New member
תודה

אני באמת מחפשת משהו קליל, אני אנסה את המוס ונראה...

tokit

New member
Here I am

ראשית, ברוכה הבאה. שנית, זו בהחלט שאלה לפורום איפור, כי שם אולי יוכלו לעזור לך יותר. אבל אם אני כבר פה וממילא אין לי שמש בחוץ, אז הנה התשובה שלי - מהתמונה שלך די קשה להתרשם לגבי התאמת הצבע, בגלל התאורה. סדרת NW זו סידרה עם תת גוון ורוד, כך שבהחלט ייתכן שהוא אדום מדי. מבחינת כהות, NW25 ו-NC35 די דומים. אחותי גם קנתה את המייק אפ הזה לפני כמה ימים וגוון העור שלה נראה די דומה לשלך, והמוכרת המליצה לה על NC40. העניין עם הסטודיו פיקס הוא, שהוא יוצא די בהיר על הפנים. אם תקחי מייק אפ אחר של MAC בגוון NC35, הוא בהחלט יכול להיות לך כהה מדי. עוד אפשרות - המייק אפ לא באמת בהיר מדי, אבל הפודרה שבו נותנת לפנים מראה של "פיירו" ולכן זה נראה בהיר מדי. ועוד דבר לגבי הסטודיו פיקס - כשמורחים אותו עם הספוגית שלו, מתקבל מראה די עמוס ואבקתי. לדעתי, התוצאה הרבה יותר טובה אם משתמשים במברשת, משהו כמו 182 של MAC או מברשת פודרה/באפר צפופה אחרת. היתרון של המייק אפ הזה הוא, שברגע את מאופרת. אבל אם יש לך קצת יותר סבלנות, לדעתי יש למאק מייק אפים יותר נחמדים - סטודיו טק או סטודיו פיקס פלואיד. לשניהם כיסוי טוב מאוד והם נראים יותר טוב על הפנים. לסיכום המגילה - או שתעברי לגוון יותר כהה, או שתנסי למרוח עם מברשת במקום עם ספוגית או שתעברי למייק אפ אחר. בכל מקרה, אם סידרה NW עושה אותך אדומה אני ממליצה לדבוק ב-NC (על בסיס צהוב).

טיי 1

New member
../images/Emo2.gif

פעם ראשונה שאני רואה פיסקאות בהודעה של תוקית. והיא גם השתמשה בחלון התוכן ולא רק בשורת הנושא
תצבטו אותי ותכריחו אותי לראות "אוליבר טוויסט" פעמיים, כי עיוור אנוכי.

muesli

New member
זה רק מראה שאף פעם לא קראת

הודעות שלה בפורום איפור אחרי שהיא עשתה שופינג עצבני... ולתוקית -

למעלה