איפה תהיו עוד 10 שנים?

איפה תהיו עוד 10 שנים?

אני זוכרת שבאחת הפגישות הראשונות שלנו, באמצע טיול ונוף פסטורלי, הוא שואל אותי "איפה תהיי עוד 5 שנים?" עניתי לו שאני רואה את עצמי נשואה עם ילד ועם עבודה טובה. וכל זה אכן התגשם. נבואה שמגשימה את עצמה? אז בואו ונחשוב רגע, איפה אנחנו רואים את עצמנו עוד 10 שנים?

איזו שאלה - בבית אבות.....

עם יותר שערות לבנות הציצי מגיע לברכיים הליכון בכניסה לבית תרופות על השולחן סתם סתם סתם אני רוצה בעוד 10 שנים.... להיות מקודמת בעבודה מבחינה מקצועית להיות יחד עם האיש הנוכחי שלי והכי הכי חשוב עוד 10 שנים זה שלב ההתבגרות של הבנים שלי שניהם יהיו בצבא יחד אז שיהיו לי בריאים שלא יהיו לי הרבה מלחמות של גיל ההתבגרות שאני אדע לשרוד את הדאגות והחרדות של הורים למתבגרים ודרך אגב בעלי - שבעוד 10 שנים לא יצטרך ויאגרה...... חחחחחחחחחחחחח

אולי אהיה כבר סבתא

מה דעתכם יש לי סיכוי להיות סבתא צעירה. וכמו שתארת באדי אני נראית כבר היום

ענתי 10

New member
בעוד 10 שנים...

זה אומר שאני אהיה בת 36, בעלי בן 41, והבנים בני 13 ו-11. אז קודם כל נחגוג בעזרת השם בר מצווה לבכור. אני רואה את עצמי עם עוד ילד (ואם הגורל ירצה אפילו עוד שניים - תלוי במצב הכלכלי). יהיה לי ניסיון של 6 שנים בעריכת דין, מקווה שאהיה כבר מבוססת פחות או יותר מבחינת מקום העבודה והקריירה בכלל. מאוד רוצה להיות עד אז בעלת תואר שני (במשפטים או בכלכלה). אמן!

ענתי 10

New member
אופס.. בעלי יהיה בן 43, לא 41!

אני אופטימית
ועוד להוסיף שאני רוצה שנסגור את המשכנתא, ואולי שגם יהיה לנו כלב

Miss פטל

New member
עוד 10 שנים..

אממ..אני אהיה בת 28, בעלי 31. מקווה שעם תואר שני כבר, עם ראשון בטוח. עם ילד אחד ועבודה טובה שנינו.

maybesure

New member
../images/Emo105.gif+../images/Emo25.gif=../images/Emo68.gif+../images/Emo47.gif

באותו המקום, באותו המצב ובאותו הגיל מה אי אפשר? למה?

S i r i u s

New member
גרים לבד בבית עם גינה עם כלב, חתול

ועוד הרבה בעלי חיים אחרים. אה, ויש לי ספר שמוכרים בסטימצקי

ShirShir

New member
אממ......... 10 שנים../images/Emo26.gif

אני אהיה בת 33 אז, אחרי תואר ראשון ומקווה גם תואר שני. עבודה בתפקיד בכיר ויציב. לצידי בן זוג אוהב ואהיה היריון מתקדם....
כיף לחלום.......

Tully Is Here

New member
בעוד 10 שנים ....

אני אהייה בת 40, עם שני ילדים + כלבים + מליון חתולים + בעל אחד, בשאיפה בבית יותר גדול במקום יותר טוב ומאושרת לפחות כמו היום אם לא יותר

אניטהא

New member
מפחיד..../images/Emo186.gif

בעוד עשר שנים כמה בכן תהיו בגילי היום... אני אהיה בת 45? אמא'לה . בעוד עשר שנים אני רוצה להיות מנהלת בית ספר. הצעיר בילדי יהיה בן 15 והגדול בן 26. בהחלט מתאים לשלב הקריירה השלישית. אל תפחידי עם שאךות כאלה, אני רוצה להנות מהעכשיו שיש לי ברוך השם

../images/Emo4.gif10 שנים../images/Emo12.gif

אהה, אני יהיה בת 36 והוא 39 אני מקווה שעד אז יהיה ילד או שניים (מעדיפה בנות
). מבחינה השכלתית
, אני מקווה שעד אז אני אלמד כל מה שאני רוצה, תואר שני ותרפיה באומנות.... הכלבה שלי תיהיה זקנה
, ובטח תיהיה לי עד אז חתולה חדשה
(שלי קיום בת 20). בעבודה התקדם לתפקיד ניהולי, ואוכל לחזור הביתה בשעות נורמאליות להיות עם המשפחה. ונוש ואני נמשיך ללכת להצגות יחד וליהיות מאושרים. להוסיף?
(יש עוד, לצעירים יש מקום וזמן לדימיון.....
)

polegra

New member
עוד 10 שנים....

את האמת זו שאלה שמאוד קשה לי....אני תמיד נוהגת לצחוק על זה שאני לא אעבור את גיל 35 .... ועוד 10שנים זה אומר שאני אהיה בת 37 ככה שזה לא ממש מסתדר... אבל עם כן מאוד מקווה שאהיה נשואה )מה שסביר להניח יקרה עוד איזה שנה באם המגורים המשותפים המתוכננים יעבדו כמו שצריך( בטח ילד או שניים או כמה שהמצב הכלכלי יאפשר לי....בטוח מוקפת בחתולים כלבים או כל יה אחרת שיצא לי להציל ולאמץ מקווה שבקשר חזק אואוהב עם המשפחה המורחבת ומאוד מקווה שעד אז אני אוכל לעבוד חצי משרה ולגדל את הילדים העתידיים שלי כשאני יותר בבית ויותר משקיעה ולהיות ממש אמא מה שאני לא יכולה לעשות היום עם השעות המטורפות שלי טלי

Miss Shmelo

New member
10 שנים זה הרבה זמן...../images/Emo9.gif

אני בבית בחופשת לידה עם הילד השלישי שלי. הבעל אופה לי עוגת שוקולד במטבח, אני מניקה את הבייבי בסלון. בלילה..חמישתינו נמצאים בחדר השינה: מספרים סיפור לילדים: השניים במיטה שלנו, והתינוק במיטת התינוק שלו. אחחח...חלום..
גברת שמלו

lili81

New member
מאחר שאנחנו זוג צעיר..

עוד עשר שנים.. אני והוא בשיא חיינו עם שניים עד שלושה ילדים אם זה היה תלוי בו אז 4 בבית משלנו כמובן.. חיים מהרמוניה .. לא ביקשתי יותר מידי.. נכון..
וכמובן מאוהבים בדיוק כמו שאנו מאוהבים היום

למעלה