איפה שרון וגפן, איפה?

Yaniv-DC

New member
איפה שרון וגפן, איפה?

שתיכן הייתן גאות בי... זה פשוט פרץ ממני... אחרת שבועיים של קריאה, 5 שעות, כולל הפסקות, ויצאו לי עשרה דפים של ממ"ן שאני אישית הייתי נותן לי בו מאתיים שהחל את דרכו לישראל ממש לפני דקות ספורות. רק גפן ושרון יבינו את הסיפוק והסמי אורגזמה שבזה...

judyr

New member
אצלי......

איים אולוייז ראדי..... מקווה שגם אצלך
מוואהההההה בהצלחה היום מהקונטרול
אני יוצאת לצילומים עם מת"ב לארוע יום הזיכרון שיהיה לי בהצלחה שידור חי בפעם הראשונה בחיי יוווווו איוזו התרגשות

Yaniv-DC

New member
יא, בטח שאני מוכן...

סט המצעים 8 חלקים שלי כבר מחכה למישהו שיחנוך אותו... בהצלחה מהקונטרול, חי האמת, לדעתי, זה תמיד יותר קל מכל שידור אחר, אבל גם מרגש ואנרגטי... אין מקום לטעויות...

judyr

New member
יניב.....

סט המצעים שלך גם לא דואג לפי מקורות יודעי דבר..... דונט וורי.... איים נוט... חי אולי יותר קל אבל אתה יודע פעם ראשונה..... בכל מקרה זה מה שמלחיץ אותי.... חשיבות הארוע והעובדה הבלתי ניתנת לעירעור....... אין מקום לטעויות
טוב אז אני זזה עכשיו... ואכנס להגיד שלום מאוחר בלילה בהצלחה לכל המשפוחה שלנו

judyr

New member
תודה חמוד....

הבימאי שלי הזכיר לי אותך היום חחחח הוא סיפר איך שפעם הוא צילם הופעה של נגן עוגב ומצלמה אחת היתה על הרגליים שרקדו להן על הדוושות..... ישר אמרתי זה אתה
יום נפלא לך

היי ג´ודי!

איזה קטע! איך הלך היום? את יודעת שהראיון לא שודר בסוף (בגלל הפיגוע בחיפה), תוכלי להשיג לי את את החומר? (לא הראיון, צלום הנגינה - עשוי להיות לי שימושי למדי). איך הגעתם לזה בכלל?

judyr

New member
איך הלך.... תקרא את ההודעה...

לגבי הצילום אני אנסה לדבר עם הבימאי שלי ואם יש לו אז לא נראה לי שתהיה בעיה וסליחה על הבורות אבל על איזה פיגוע אתה מדבר?

judyr

New member
ואיך הגענו לזה../images/Emo35.gif

בימאי מדהים ככה מגיעים לזה

judyr

New member
הלוואי ויום אחד כשאגדל....

יהיה לי חצי מהראש שיש לו

Sharon_1

New member
קבל 200!!!

גאה בך מאד!!! רוצה להיות גאה בי? כמעט סיימתי את כל הממנים של הסמסטר (3 קורסים ויש לי עוד 2 ממנים לעשות. ואני עושה את כולם!!!)

Sharon_1

New member
אתה יכול להגיד את זה למנחים שלי?

איזה קורסים אתה עושה עכשיו?

Yaniv-DC

New member
עשיתי סימסטר "חופש"

ולקחתי קורס אחד כבד, אבל משום מה הטא נורא מעניין לי... "דמוקרטיות ודיקטטורות במאה ה-20"

למעלה