איפה שמחת החיים ?

Memizinho

New member
איפה שמחת החיים ?

שלום לכולם. פעם ראשונה כאן אני חושב. בן 60. עצוב כזה. הבת נוסעת היום להודו לחודש. נקווה שתחזור בשלום. אסור להתלונן, יש עבודה, יש אישה, אין מחלות. אז למה אין שימחה ? מישהו מכיר אתר משמח ?

yaely2

New member
מנהל
ברוך בואך בצל קורתנו ../images/Emo24.gif

שלום,
זה שהבת נוסעת מהבית לחודש יכול בהחלט להשבית שמחה. דואגים, עצובים, יש בלתי נודע, אף על פי שאני בטוחה שהחודש יחלוף מהר והבת תחזור בשלום, אני מבינה ללבך הלא שמח. כאן בפורום תמיד שמח. שמחים שקמים בבוקר, שמחים שכל אבר ואבר נמצא במקומו, שמחים שאנחנו בריאים ברוך השם ועוד ועוד. להבטיח לך שאנחנו נשמח אותך איננו יכולים, כי אחד נדבק בשמחה והשני לא, אך אני מבטיחה לך שנשתדל לגרום לך שמחה על שאתה פה. כתוב לפורום, גם אנו נכתוב. נעשיר אחד את השני בחוויות נתרום לך ואתה תתרום לנו, עד שהשמחה תשרה במעוננו. ברוך הבא

yaely2

New member
מנהל
שלום לך חדש יקר../images/Emo24.gif../images/Emo112.gif../images/Emo160.gif

שלום אורח,
מתנצלת בשם החברים שכנראה משהו אחר משך את תשומת ליבם ולא נכנסו היום לפורום כפי שהם רגילים לעשות. אני בטוחה שלו ידעו שיש אורח היו ממהרים לבוא ולברך, אני בטוחה שמחר יברכו אותך מכל הלב

אנפה2

New member
Memizinho היי לך,../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

ברוך הבא לפורום החביב שלנו, תגיד מה אתה אוהב , ומה עשוי לשמח אותך ומיד נתייצב למשימה. אם אתה אוהב בדיחות, נספר לך, אם אתה אוהב מוזיקה ננגן לך, אם אתה אוהב סיפורים , נספר לך. רק תגיד לנו מה, ונשתדל לשמח אותך.

אני רוצה לספר לך שחברה טובה שלי

לא רחוקה בגילה מ-60 נמצאת כרגע בהודו; היא נסעה לפני 3 שבועות עם 2 ילדיה הצעירים בני 27 ו-21 והיא מדווחת בהתהלהבות שהיא נהנית מאד ומעניין מאד. בעוד שבוע היא חוזרת והילדים יחזרו חודש אחריה. אני מספרת את הסיפור כי גם זו דרך! אפשר להתגבר בצורה כזאת על האופנה של נסיעת הצעירים (הילדים שלנו)למקומות האלה כמו דרום אמריקה והמזרח הרחוק. If you can't beat them - join them - נראה לי שיש בכך יתרונות עצומים מכל בחינה. בגלל חברה שלי גם אני נדלקתי על הרעיון לנסוע למזרח, למרות שעד שאוכל לממש אותו יחלפו כשנתיים לפחות. גם בתי הגדולה וגם בתי הצעירה כבר אמרו שהן באות אתי... בינתיים אלה רק דיבורים, אבל מי יודע.

yaely2

New member
מנהל
לפני שמונה שנים הייתי במזרח ../images/Emo160.gif

הודו, תאילנד ונפאל

פינוי עיר שלמה ניו-אורלינס בארה"ב

מה דעתכם על הידיעה לגבי פינוי עיר שלמה בארה"ב ניו-אורלינס מפחד ההוריקן? כחצי מיליון תושבי העיר נקראו לעזוב את בתיהם בהקדם האפשרי, עם התקרבות ההוריקן "קתרינה" לאזור. אחרי שגבתה 9 הרוגים בפלורידה, צברה הסופה כוח מעל מפרץ מכסיקו והיא עושה את דרכה באיטיות לעבר לואיזיאנה ומיסיסיפי. עם רוחות של כ-280 קמ"ש, היא מוגדרת ברמה 5 - הגבוהה והמסוכנת ביותר. "להוריקן הזה יש פוטנציאל לגרום למספר גדול של הרוגים ולנזק רב", אמר חזאי בכיר. ישראלים מספרים: דרשו 1,500 דולר בשביל מונית לעזוב את העיר, בסוף שילמנו 750 ראש עיריית ניו אורלינס שבלואיזיאנה, ריי נגין, הורה היום (א') לפנות באופן מיידי את כל תושבי העיר, כ-485,000 בני אדם, כהכנה לקראת בואה של סופת ההוריקן החזקה "קתרינה" לאזור. "קתרינה", הנושאת רוחות במהירות של 280 קילומטר בשעה וגלים של עד 7 מטר, מוגדרת כסופה בקטגוריה 5 - המסוכנת ביותר. מדהים למדי - מעורר אסוציאציות... (כדי לא לפתוח שרשור חדש הדבקתי את הקטע כאן - בסדר?)

אנפה2

New member
../images/Emo121.gifזה ידוע מאוד שכבר כמה../images/Emo121.gif

שנים מאוד באופנה, שהורים נוסעים בעקבות ילדיהם לטיולים וטראקים להודו , לנפאל, לויאטנם ולתיילנד. ובקשר להוריקן קטרינה, קיבלתי ממנה ד"ש אתמול, היא חלפה דרך ביתו של בני הגר בפלורידה.

אנפה2

New member
המנהלת פה ,נחמדה תרבותית../images/Emo98.gif

וכאשר יעלי כתבה שהיא מחקה הודעה, יכולתי להישבע שזו הודעה שלך. כי אתה מיוחד בבוטות וברוע שלך, ובקללות שאתה מטיח באנשים שאתה אפילו לא מכיר אותם. ויש גם חוסר הגינות שאתה כותב את זה בשעות הלילה על מנת שלא ימחקו את ההודעה.צצמודד בזמן אמת, כאשר אנשים ערים, ולא כמו פחדן בחושך. תהיה אמיץ , ותגיד את מה שתגיד בצורה תרבותית, יש מספיק מילים בלקסיקון גם להעביר מסרים קשים וביקורתיים.

boaz31

New member
כנראה שבני ובנך גרים-אנפה2

באותה הסביבה אצלם פסק החשמל לפעול

memizinho ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני חושבת שמצאת את הבית השני שלך,,אתה לא צריך לתת מראש שכר דירה, שמעת את המושג? יום עסל יום בצל? שזה בערך, יש ימים טובים,ופחות טובים, ככה זה,כנראה בגלל שהחיים יהיו יותר מעניינים.. אין מה לעשות בגילי(60)ובמצבי(אלמנה) אני צריכה ומשתדלת יותר לשמח את עצמי...אוי לי אם אתחיל לקטר...קרוביי ואהובי יתרחקו ממני..והרי לא טוב היות האדם לבדו... הנה כבר טוב לי שבכלל קמתי ,,וכבר יש אור.. ואני הולכת לטייל להנאתי. שנשמע רק טוב

memizinho ברוך בואך../images/Emo24.gif

גם אני חדשה ומצאתי בפורום פינה נחמדה לחברים חדשים בחיינו "המתבגרים" שבה נוכל לספר,לקטר,להמליץ על דברים שאינם מענינים את "הצעירים".

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לשמיניות אלה שנכנסים אחרי

השעה שמונה. וכמובן לכל החרוצים שמקדימים אותם בוקר טוב

למעלה