איפה שירתתם?

משיייי

New member
איפה שירתתם?

הכל בגלל השיחת ועידה במסן חחחחחחחחחחחחח יאללה אולי שירתנו ביחד

Natalila

New member
אני שירתתי

בבקעת הירדן... השנים היפות בחיי.. אני מתגעגעת

EastGirl83

New member
לא שירתתי... אבל

הבית גם ככה מלא צה"ל... ואין כמו גולני... אז חבר'ה קבלו ח.ח.

EastGirl83

New member
זה הכי יפה..

אין כמו להילחם כמו שצריך... ויאללה להראות להם עם מי הם מתעסקים וכמה קשים אנחנו....

extream

New member
חברה אני צריך נציג הסברה

אם כבר התחלתם עם המילחמה אז יושב לי על הווריד במסנגר איזה אחד שהוא אומר שהיה קצין בצבא המיצרי וזורק לי כל מני הערות על שהמיצרים יהרגו אותנו יש עצה מה לעשות איתו?? בבוקר קצת התאמתתי איות אבל עכשיו אין לי המון כוח והוא די להוט מישהו רוצה ??? איזה נודניק!!!

מותר לי

New member
להוט מה? ../images/Emo6.gif

להרוג אותך דרך המסינג'ר?
אתה יכול ללכת בשתי דרכים: 1. לנסות לשאוב ממנו פרטים איך בדיוק המצרים מתכוונים להרוג אותנו ולמה הם עדיין מחכים 2. לצחוק איתו ולנסות "לעזור" לו בתוכנית (להפציץ מקפריסין? לעזור ללבנונים? לנסות לשכנע את ירדן?) עימותים אף פעם לא יעזרו לאנשים מעצבנים כמותו... בהצלחה, גבר!

extream

New member
ניסיתי כבר את זה

הוא אמר לי שהם נותנים נשק לחיזבללה אז אמרתי לו שלא ישלחו שליחים מסכנים ויבוא ללבנון אבל אם אני יורד עליו יותר מדי הוא אומר רגע שהוא צריך ללכת להתפלל וחוזר עם כל מני המצאות כמו שאנחנו אומרים תפילה לפני שהולכים להרוג ערבים עשיתם את זה פעם?? כי אמרתי שאני לא אבל אני אבדוק בשבילו

מותר לי

New member
אוקיי...

לגבי התפילות
התפילות זה סה"כ 5 פעמים ביום... השעות קבועות... תברר את כל חמשת השעות ותוציא אותו טמבל
<ואם אפשר- תבקש ממנו את הנוסח המדוייק של התפילה לפני שהורגים ערבים, זה הולך להיות מעניין מאד!!> אהה... וגם... תשאל אותו אם בקוראן כתוב שחייבים להיות מוסלמים ותבקש ממנו גם שם- נוסח מדוייק ומיקום הכתוב... אם הוא יכתוב לך משהו על זה- הוא שקרן, ואם הוא יגיד שזה לא כתוב תגיד לו שהיהודים יודעים שזה כן כתוב... תקיש את זה אח"כ על התפילה לפני הריגת ערבים...

האפל

New member
אההההה ועוד משהו

תשאל אותו איפה בדיוק כתוב בקוראן שירושלים קדושה לאיסלם??? שאל אותו איפה בקוראן כתוב שזה חובה להרוג יהודים, ומי שהורג הופך להיות שהיד.... שאל אותו איפה כתוב שאסור לתלוש שערות מהאף בשבת....??? שאל אותו איפה יש חומוס טוב באלכסנדריה.....???

למעלה