איפה ראש העיר ??? איפה

odedm1

New member
איפה ראש העיר ??? איפה

כבר הרבה זמן אני מחפש איפה לכתוב את והינה מצאתי . איפה ראש העיר וההנהגה ? שכונת הדר גנים נכבשה ע"י דתיים אשר קונים כל דירה פנוייה והחילנים בורחים משם כמו מאש . גם הבניה החדשה מיועדת רק לדתיים ובכלל מי רוצה לגור בבניין שיש בו מלא דתיים ,איזה רעש איזה בלאגן וחוסר אכיפתיות לשכנים לציוד הבניין , ושלא נדבר על הבלגאן ביום שבת שהם עושים בבניין ( אבל הם חושבים שהם קדושים בגלל שהם שומרים שבת) . מכירה רק לדתיים = גיזענות כל הבנינים הנבנים הם רק לדתיים ולא מתאפשרת מכירה לחילונים ואני שואל איפה ארש העיר וההנהגה השכונה היתה חילונית כמעט לגמרי תוססת וצעירה , מה קרה פתאום שיש שם רוב דתי ( לא חרדי) ? מה עירית פ"ת בונה שם " גטו " עוד ועוד דתיים קונים שם וראש העיר לא שם לב לב למה שקורה שם אנחנו החילונים בורחים משם ובפועל נוצרת שם שכונה "גטו " דתי שלא שם קצוץ על החילונים שם . למה אין בניה לחילונים ? למה אין ניסיון למנוע את מה שקורה שם ? הריי אדוני ראש העיר כאשר באים לעיר דתיים מחוץ לעיר וקונים שם הולך ונוצר רוב דתי בעיר שגם בסוף לא יבחר בך , אתה לא מודאג ? אם החלטת שזה אולי לו מעניין אותך כי אתה לא מתכוון להמשיך בעתיד , אולי תמסור כבר את המפתחות כבר עכשיו ! מה יקרה אם יחליטו לסגור את השכונה לשבת ? אין להם התחשבות באף אחד חוץ מעצמם ולא רואים אף אחד ממטר . חבל כול כך חבל לי בנינו שכונה טובה , נילחמנו על כל גן , דחפנו לגנים ציבורים , שטחים פתוחים ,מתנ"ס מעולה למה אתה הורס את זה ? למה אדוני ראש העיר . שיוויון זה מה שצריך תדאג לאיזון בשכונה ודחוף הרי גם במשרה שלך מדובר בסוף . זהו הוצאתי את זה ,אני יליד פ"ת ותושב פ"ת 38 שנה וזה כואב לראות איך עיר שלמה ממש במקומות רבים בעיר הולכת ומתחרדת . אשמח לפתח דיון רצני בנושא פה .

האוראקל

New member
אז כך....

אם תסתכל על תוצאות הבחירות שהיו, תראה שאוחיון נבחר לקדנציה שניה ע"י הציבור הדתי והחרדי בעיר. ציבור זה מצביע כפי שמורים לו רבניו ואחוז ההצבעה שם רב. לעומת זאת הציבור החילוני הלא איכתניק מזלזל בבחירות ונמנע מלהצביע. ראש העירייה שרוצה להבחר שוב מעוניין לעזור לציבור בוחריו ולאילו שיבחרו בו שוב.....

odedm1

New member
נכון מאוד האמת לא חשבתי כך

על אוחיון , זה בדיוק מה שעשה גיורא לב יום לפני הבחירות , אגב אני לא היתי פעיל של אוחיון אך חשבתי כמו תמיד כמה חשובה ההצבעה ופשוט אני לבד בלי קשר לאוחיון הבתי להצביע לאוחיון לפחות 50 איש משפחה וחברים שזה לא הזיז להם בכלל. אני מאוכזב ממנו שחבל על הזמן , וזה מניסיון תאמין לי הרבה פעמים הינו איתו באותו חדר מנסים לשנות דברים לטובת השכונה והילדים לעיתים זה גם הצליח והוא עזר , אבל הוא פשוט מדהים זה כמו לדבר לאויר . מצד שני תראה דתיים יוצאים ונכנסים מהלישכה שלו אפילו לא דופקים בדלת . אך , לקחו את אלוהים שיהיה גם שלי ושל אחרים ומיתגו אותו לטובתם האישית , והפכו את עצמם לקדושים . החילונים צרכים להתעורר . זו העיר שלי .

bft02

New member
מממ זה לא נכון

יש בניה לחילונים דווקא יותר ממה שיש יותר לדתיים הדבר היחיד שבונים לדתיים בכמויות זה בתי כנסת. לא מבין למה צריך כל כך הרבה...

odedm1

New member
טעות

בהדר גנים אין בניה לחילונים . בית כנסת אין לי בעיה שיבנו כמה שרוצים , אבל למה הם בונים אות על דרך ראשית בשכונה ? וכאשר הם יוצאים או נכנסים לבית הכנסת , בכוונה תחילה הם הולכים על הכביש וחוסמים את הדרך למכוניות שבאות מולם . כך קורה אגב בכל הכבישים בשכונה הדר גנים הם הולכים כמו קדושים על הכביש גם עם עגלות תינוקות ממש כמו מפגרים מסכנים את החיים שלהם של הנג ויותר מכל של הילדים שלהם . הם לא שמים זין על אף אחד ( סליחה על הביטוי ) .

bft02

New member
אתה צודק בנוגע לכבישים

ויש בניה לחילונים בכניסה להדר גנים יש להם אזור משלהם זה הכל... ולפי מה שאני יודע ורואה אין בניה משמעותית לדתיים |:

מעיויו

New member
אתה מממממשששש מגזים

ואוו וואווו ואווו... איזה הגזמה..!! קודם כל, הדר גנים ידוע בכך שרוב האוכלוסיה פה דתית, ודווקא בזמן האחרון(חח..בזמן אחרון, כבר 8 שנים אני כאן ואת כל האזור של רח' השופר לא מפסיקים לבנות ולבנות ולבנות) הבנייה היא דווקא לחילונים שביננו..זה לא שאני אומרת שאין פה דתיים, יש ומלא! וכן כל האזור של גני- הדר זה אזור דתי. השכונה מתפקדת נפלא והיא ממש איכותית אני לא מבינה בכלל מה אתה מתלונן.. החילונים ממש ל א בורחים מפה, להפך, אני שומעת על הרבה שעוברים לפה. המתנ"ס מתפקד מעולה, אני מדריכה במתנ"ס פעילות חברתית לכיתות א-ד בהתנדבות, ותתפלא אבל לא כל הילדים דתיים, חצי חצי. ואני מדריכה ואני לא דתיה/חרידית/שומרת שבת, ולהורים זה ממש לא משנה. חוסר אכפתיות ?! - הכי לא, כניראה נפלת על כמה משפחות לא סימפטיות .. וסתם בשביל חומר למחשבה - לא עדיף שיהיה אזור שהרבה דתיים יתרכזו בו, מאשר שהם "ישתלטו" על כל העיר ובגלל זה לא יהיו מקומות פתוחים בשבת?.. ואני ממש לא מבינה למה אתה מעוצבן מראש העיר, כי תכלס, עד לפני שלוש ארבע שנים, פ"ת הייתה ש ו מ מ ת בסופ"ש, ועכשיו ? - יש הרבה יותר מקומות פתוחים, ומקומות הבילוי גדלו..(סתם לדוגמא : 3 סניפי ארומה, פפריקה, barolo , קפה הילל, ובכלל כל אזור יכין, קופי בין שעוד מעט נפתח, ויש עודד..)

הבעיה שכמעט כל הסניפים הללו

הם באיזור של היציאה מפ"ת לכיוון ת"א. מתחם יכין, וכל האיזור ליד הקניון. כולם חוץ מקפה הילל. לפי דעתי, צריך היה לפתוח יותר בית קפה בצד השני של העיר (האיזור של מרכז העיר). שמה - בהחלט מרגישים מתי זה שישי. כל החנויות חוץ מאיזה 2-3 קיוסקים סגורות , וכל מי שרוצה לבלות חייב לקחת מונית לצד השני של העיר. ואז עולה בראש המחשבה שאם כבר אני לוקח מונית אז אני אוסיף עוד 4 שקל ואגיע לת"א, שמה המבחר הרבה יותר גדול. זה ממש לא חוכמה לבנות 20 מקומות בילוי שכולם ברדיוס של 10 מטר אחד מהשני. מה הקטע?!!?! נראה לכם שמישהו שהרגע יצא מארומה יילך לקופי בין?! שמישהו שהרגע יצא מקופי טיימ יילך לארומה?! לכל הרוחות, אם הייתם רק פותחים את שלושתם במקומות אחרים בעיר אז גם לאנשים היה יותר נוח להגיע (כל אחד באיזור שלו) וגם זה היה יותר חסכוני.

אני מציע לך לברוח משם בדחיפות

למרות שרוב האוכלוסיה שמהגרת לפ"ת היא חילונית אף אחד מהם לא מחפש דירה בשכונות הדרומיות אלא רק במערביות ובצפוניות. לכן המחירים בהדר גנים בקרשים מה שמזמין אוכלוסיה חרדית שאוהבת דירות זולות עם מרפסת סוכה וקרבה לבתי כנסת. הקבלנים שבונים באזור של הדר גנים אלה החברות מנרב, משהב ובאמונה. כל אלה קבלנים שבונים במיוחד לציבור הדתי לאומי. בקיצור, תעשה מאמץ ותברח משם כל עוד אתה יכול.

למעלה