איפה קונים קלטות התעמלות

SHIRITA13

New member
איפה קונים קלטות התעמלות

ואני מתכוונת בחנות ולא באינטרנט.

קודם כל שלום

פעם ראשונה שאני כותבת פה, האמת שהתוודיתי לפורום רק לפני יומיים ומאז התמכרתי... לגבי קלטות- יש בטאואר רקורדס ואתמול גם ראיתי בהום סנטר (של סינדי קרופורד) את מחפשת משהו מיוחד?

SHIRITA13

New member
תודה וברוכה הבאה, וכן, אני מחפשת

משהו לא אירובי, שמיועד למישהי בכושר אפס במשקל עודף. קראתי כאן בפורום שיש קלטות של סוזן פאוטר אבל אני לא יודעת איפה משיגים בארץ בחנות.

אז בטאואר רקורדס אפשר גם להזמין

קלטות שלא נמצאות בחנות, כדאי לך לבדוק את זה. ועוד משהו שחשבתי עליו.. חנויות ספורט... אולי אפשר למצוא שם משהו. ומה שאני עושה, זה הכי חסכוני, מקליטה את התוכניות שבבוקר בערוץ 5 ובESPN. הכנתי לעצמי כמה קלטות לא רעות בכלל.

אם אני לא טועה... זה מתחיל ב6:30

בבוקר, יש 2 תוכניות של גלעד ינקלביץ´, יחסית לשאר התוכניות הרמה שלו למתחילים. אחר כך יש עוד תוכנית שנקראת CRUNCH FITNESS שיותר קצבית וכייפית אבל כאמור, למתקדמים יותר.

תמי ב

New member
מרוצה מאוד מהקלטות, אבל,

זה היה יקר פחד!!! בגלל שהתשלום בדולרים, ובדיוק הדולר עלה, שילמתי על שתי קלטות + משלוח, בערך 250 ש"ח. פשוט, באותו הרגע החלטתי שעל בריאות אני לא חוסכת. אבל עכשיו, במבט לאחור, הקלטות אמנם מצויינות בשבילי, אבל המחיר מבהיל. יש אפשרות לקנות דרך אמזון גם קלטות משומשות, במחיר נמוך בהרבה, אבל משום מה, למרות שהם מבטיחים שזו קנייה בטוחה, חששתי להסתבך. הקלטות גם לא מתאימות לכל מכשירי הוידיאו והטלוויזיה, רק למולטיסיסטם. (את צריכה לבדוק לפני כן אם זה מה שיש לך.)

תמי ב

New member
הבהרה לגבי הקלטות המשומשות:

הקלטות המשומשות שמופיעות באמזון, נקנות בעצם מספקים אחרים, לא מאמזון עצמם. אפ הבנתי נכון, רק התיווך הוא של אמזון.

למעלה