איפה קונים קלאבס?

Panther

New member
איפה קונים קלאבס?

שלום אני עושה כבר כמה שנים ג´אגלינג עם כדורים (3 ו-4) ורציתי להתקדם למקלות האלה שנראים כמו חיילים של באולינג או בקבוקי יין (זה נקרא קלאבס?). איפה אפשר לקנות כאלה בירושלים, ואם לא בירושלים אז חנות בת"א? והאם יש הבדלים בגדלים או משהו כזה? כי כנראה אבא שלי יקנה לי ואני לא אהיה שם לראות מה יותר נוח לי.

JugglingD

New member
חנויות ג´אגלינג

ברוך הבא ! יש חנות בת"א רח´ אילת (יפו) בשם קוסמוס שמוכרת ציוד ג´אגלינג. חוץ מזה, יש את MGMA שמוכרים ציוד ג´אגלינג (ראה "לוחות").
, עדי

קוסמוס-יש שם את כל סוגי הקלאבס

קניתי בקוסמוס פלוואר-סטיקס ואחי קנה קלאבס, והיה לו כל כך קשה להחליט... יש בחנות הזאת כל כך הרבה סוגי קלאבס! שווה ללכת ולקנות בקוסמוס!

Panther

New member
מה הכתובת המדויקת\טלפון?

אני לא יכול להגיד לאבא שלי להסתובב ברחוב אילת ולחפש...

JugglingD

New member
כתובת קוסמוס

לגבי הכתובת, אני לא בטוחה אבל נראה לי שזה מס´ 46. (אם אתה נוסע לכיוון הים, אז זה לא הרבה אחרי תחילת הרחוב מצד שמאל...) בכל אופן הטלפון זה 053-813820 תתקשר ותברר. בהצלחה !

Segev Shilton

New member
החלטת איזה סוג קלאבס אתה רוצה ?

מהיר / איטי עם דקורציה / בלי דקורציה ... מה התקציב שלך ( תקציב מהווה חלק חשוב מאוד... )? אם תוכל לתת פרטים אני יוכל לעזור לך

jugg

New member
המוכר בקוסמוס..

הוא האדם הכי רשע שראיתי בחיים שלי..אני ואחותי (דוויל סטיקס1234)הלכנו לקנות שם..הציוד מאוד מרשים,יקר..אבל ירון(המוכר) הוא פשוט מגעיל..הוא רצה רק ללכת,להעיף אותנו משם..שיחקתי קצת בציוד,הוא כמעט נתן לי מכות... ושוב,זה יקר לאללה....תחשוב פעמיים לפני שאתה הולך לשם...

macman

New member
חבל לי לשמוע... אני אפנה אליו!

אני אנסה לפנות אליו ולשמוע את תגובתו... דווקא נשמע לי מוזר, כי JugglingD לא הייתה ממליצה עליו אם הייתה חושבת כמוכם?! בכל מקרה, אני מבטיח לבדוק ולעדכן בפורום... טוב? עודד.

בכנס הלהטונים האחרון

ניסיתי לקנות את הקלאבס הראשונים שלי והוא נתן לי סווינגים ב200 שקל וסיפר לי שאלו הקלאבים הכי טובים למתחילים. שחר קמאי היה אחראי עלי באותו זמן והוא הציל אותי בשניה האחרונה.... נשבע לכם!

JugglingD

New member
קוסמוס

צר לי על כל אחד מכם שמרגיש שעבדו עליו/התיחסו אליו בזלזול. לי אישית אין נסיון מר עם החנות, אם כי את רוב הציוד שלי אני מביאה מחו"ל - שזה הפתרון הטוב ביותר כל עוד מישהו נוסע לשם כדי להביא לך (כלומר, כל עוד לא דרך הדואר דבר שמייקר את הקניה...) בכל מקרה, כמו שכבר כתבתי, אם מישהו מכיר חנות/מוכר מסוים שמוכר ציוד יותר טוב ובפחות כסף שיכתוב, הרי זה יעזור לכל החברים כאן... עדי.

למעלה