איפה קונים דבק לפאזל? יש לי פזל מוכן על קרטון ביצוע, איפה קונים דבק כדיי שלא יתפרק? תודה
O ocean4 New member 6/10/06 #1 איפה קונים דבק לפאזל? יש לי פזל מוכן על קרטון ביצוע, איפה קונים דבק כדיי שלא יתפרק? תודה
מ מממאיה35 New member 6/10/06 #2 אפשר בחנויות לפאלים ואפשר גם להפוך את הפאזל בעזרת קרטון ביצוע נוסף, ולהדביק מאחורה עם סלוטייפ עבה. חוסך כסף, כי מניסיון הדבק המיוחד לפאזלים צריך למרוח כמה שכבות.
אפשר בחנויות לפאלים ואפשר גם להפוך את הפאזל בעזרת קרטון ביצוע נוסף, ולהדביק מאחורה עם סלוטייפ עבה. חוסך כסף, כי מניסיון הדבק המיוחד לפאזלים צריך למרוח כמה שכבות.
L Lanni New member 6/10/06 #3 זה גם הרבה יותר נוח עם מסקינטייפ ככה אפשר לנייד את הפאזל ואפילו לעקם אותו קלות כדי להכניס לרכב למשל
I Iconic New member 6/10/06 #4 בכל חנות מובחרת לציוד משרדי אם את רוצה שהפאזל יהיה ממש צמוד לקרטון ביצוע ומודבק היטב, תבקשי מהמוכר\ת דבק פלסטי שמיועד לפאזל, למרות שגם דבק פלסטי ממוצע יעשה את העבודה.
בכל חנות מובחרת לציוד משרדי אם את רוצה שהפאזל יהיה ממש צמוד לקרטון ביצוע ומודבק היטב, תבקשי מהמוכר\ת דבק פלסטי שמיועד לפאזל, למרות שגם דבק פלסטי ממוצע יעשה את העבודה.
A ay01 New member 8/10/06 #5 חיפוש בפורום אני בזמנו חיפשתי כאן בפורום את המילה "דבק" והרעיונות שהיו היו טובים מאוד. אחד מהם היה "להיט בראש" חפש את האתר שלבם ותוכל לראות היכן יש חנויות. המחיר היה זול יותר מ- P&M. בהצלחה
חיפוש בפורום אני בזמנו חיפשתי כאן בפורום את המילה "דבק" והרעיונות שהיו היו טובים מאוד. אחד מהם היה "להיט בראש" חפש את האתר שלבם ותוכל לראות היכן יש חנויות. המחיר היה זול יותר מ- P&M. בהצלחה