סקופ א=ד=י=ר בקשר לציון../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
זה בקשר לציון.. אז ככה: דיברתי עם ציון במשך כל הלילה
אבל לא סתם שיחה אהבלה של מעריצה ונערץ.. דיברנו שיחת נפש מלב אל לב... חוץ מזה שהוא מדהים שאת זה כבר גילינו כולנו... הוא גילה לי כמה דברים עליו... (אל תשאלו איך השגתי את המספר שלו ואיך הגעתי איתו לשיחה רצינית כי אני גם ככה לא אגיד..אבל בכל אופן הנה חלק קטן מהשיחה שלנו) שאלתי אותו מה הדבר הכי הזויי שקרה לו איי פעם בחיים וזה מה שהוא ענה: "פעם אחת הלכתי עם שלום לסופר וקנינו שוקולד ושוקו בשקית... כשבאנו לקופה לשלם הייתה לפנינו איזה אישה אחת מבוגרת שקנתה ממש ממש המון דברים.. והאישה הזאת לא הפסיקה להסתכל עליי.. אבל לא הסתכלה עליי בצורה שכאילו "אני מכירה אותך אתה מהטלויזיה" ומבטים מוכרים כאלו.. היא היסתכלה עליי ממש ממש ממש מוזר... שלום אמר לי לשאול אותה אם הכל טוב איתה ולמה היא מסתלת עליי מוזר.. בהתחלה ממש ממש התפדחתי אמרתי לו שלום מה אתה גנוב מה אני אשאל אותה עוד בסוף יתברר שהיא מערציה.. עזוב אותך שטויות.. אבל הוא התעקש והאישה לא הפסיקה להסתכל עליי מוזר עד שהיא ממש התחילה לבכות.. ישר נגישתי אליה ושאלתי אותה אם הכל בסדר איתה והיא אמרה לי ככה במילים האלו "אמממ אתה ממש ממש ממש מזכיר לי את הבן שלי.. הבן שלי נפטר ואני פשוט בהלם כמה שאתה דומה לו"..לא ידעתי מה להגיד לה אבל ניסתי לעודד אותה ואז היא ביקשה ממני טובה ענקית ואמרתי לה שתבקש אם אני אוכל אני יעשה לה אותה.. והיא ביקשה ממני "אתה יכול לקרוא לי אמא?? רק פעם אחת.. בבקשה אני ממש מבקשת ממך שתקרא לי אמא פעם אחת".. ואני הסתכלתי על שלום ואז אמרתי לעצמי כאילו סבבה מה כבר יכול להיות.. ואז קראתי לה "אמא" וחיבקתי אותה.. ואז בדיוק הקופאית סיימה את החשבון שלה ואותה אישה התחילה לרוץ ויצאה מהסופר.. והקופאית אמרה לי לשלם.. אז אמרתי לה שאני בכלל לא מכיר את האישה הזאת ואני באתי לקנות רק שוקו בשקית ושוקולד והקופאית התעקשה ואמרה שהיא שמעה שקראתי לה "אמא"... טוב קיצור אני כולי חתפתי קריזה והתחלתי להגיד לו בטלפון ואיי איזה אישה חוצפנית וזה.. ושאלתי אותו "נוו ומה שילמת בסוף"?? אז הוא ענה לי "נראה לך"?????? אז צחקתי שאלתי אותו נווו אז מה היה בסוף??? והוא ענה לי : "כמו שאני עובד עלייך עכשיו את עובדת על אחרים עכשיו"....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאוווו מי שהבין אמור לצחוק ומי שלא-לא משנה אני צחקתי וזה הספיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח