איפה פה הבעיה?

איפה פה הבעיה?

אז ככה סיפור קצר אני בן 24,לפני כשבועיים ידידה שלי הזמינה אותי לישון בבית של חברה שהיה ריק באותו לילה רק אני והיא בבית חולקים את אותה מיטה זוגית את האמת ,כמו כל אחד שמקבל הזמנה לישון אצל ידידה בבית ריק ביום שישי בלילה לא בזבזתי הרבה זמן והתחלתי למזמז אותה אבל כל פעם שהתקרבתי לחלק התחתון היא גילתה התנגדות ולא נתנה לי להמשיך הלאה ככה בסוף עד שנרדמנו שנינו . מאז לא שמעתי ממנה אפילו לא טלפון אחד . אני סקרן לדעת למה לא שכבנו באותו לילה?הרי זה הדבר הכי מובן מאליו שאישה מזמינה גבר לישון אצלה בבית היא רוצה ס-ק-ס !!!,שלא לדבר על זה שהיא לא מתקשרת. אם מישהו \מישהי יוכל לעשות סדר בבלאגן אשמח מאוד

D the kid

New member
לא ברור כלום.

ובטח שלא אצל בחורות. אתה לא יודע ש"כן" זה "לא" ו"לא" זה "כן"
אולי סתם רצתה בחברתך
אולי שקלה את הנושא וכשהגעת/התחלת לגעת ירד לה מזה
אולי סתם בחורה טיפוסית שמשחקת בקקי ("כן, אבל לא ממש טוב
")
יש כל כך הרבה אפשרויות.. ממליץ לך לרדת מהעניין לבינתיים ולעבור הלאה. אם אתה ממש לא יכול, תתקשר (אליה) ותשאל לפשר העניין. בהצלחה.

שתי התגובות אימתו את מה

שחשבתי א)אולי היא פוחדת לישון לבד מה שגם מדובר בשכונה לא סימפטית. ב)אולי באמת הכן זה לא והלא זה ממש כן-מה שנכון אני ארד מזה. לבנתיים,לא דיברנו מאז ,אולי חשבה שאני חרמן ודלוק עליה ואהיה נר לרגליה? ממש מוזר לדעתי,היה לה מזל שזה לא היה גבר אחר כי מי יודע איך זה היה נגמר...

סליחה?

גבר אחר אולי היה מבין אחרי הפעם הראשונה שאם בחורה אומרת לא, זה לא. אולי היא חשבה על משהו, אבל התחרטה? אולי היא רצתה, אבל אחרי שהתנפלת עליה ירד לה? עושה רושם שחשבת שאתה בא לזיון, וניסית הכל בכדי להשיג אותו.

לא דיברנו מאז אבל

התקשרתי והיא לא ענתה מאז לא החזירה צלצול. דווקא בזמנים כ"יבשתי" אותה היא היתה מתקשרת שולחת הודעות ,מנסה ליזום ואחרי מה שקרה היא ממש נעלמה. אולי רצתה להחזיר לעצמה את הכבוד האבוד???

חופ שיה

New member
הבעיה היא

שציפית לזיון ולא קיבלת,סו פאקינג וואט. אם יש מישהי שאתה צריך לשאול זה אותה ולא אותנו , מה אנחנו סייקים ? :) \

אם מישהי יכולה לעשות סדר בבלאגן

אז זו רק היא. אנחנו יכולים רק להעלות אינסוף ספקולציות לא מועילות. ואם היא ממשיכה לא להגיב אליך, פשוט דפדף הלאה. יש עוד מליוני נשים שרק מחכות להזמין אותך למיטה (ותו לא).

למעלה