איפה עשיתם את החג?!?!

Dark faith

New member
איפה עשיתם את החג?!?!

יאיאיאיא.....סוף סוף הגיע פסח! כל שנה חכיתי לו! הוא בישר את הסוף הלימודים....והחופש הגדול שבא!!! היום הוא מבשר לי את המבחנים שהולכים לבוא

אממממ אני עשיתי ....

אצל סבתא היה בסט, עם המון המון צחוקים. השנה פסח מסמל בשבילי את היציאה מעבדות הביה"ס לחרות ! ! ! אני יכול להגיד על עצמי שאני מרגיש את עצמי כאילו יצאתי ממצרים, אאההה מביה"ס ... אותו דבר.

Dark faith

New member
אוי אוי אין לך מושג כמה תתגעגע!

בית ספר היה כזה שולט! לבוא כל יום עם הרכב- בסוף השנה...היה כזה בסטטטטטטט..... בונא אם היום הייתי חוזרת לתיכון- בוא נגיד שהייתי הרבה יותר נהנית- רק עכשיו הבנתי כמה חננות היינו ביב'....חחחחח

MS6

New member
|נכון|

כל יב' חיכיתי לרגע שאני אסיים תיכון ומאז שסיימתי אני מת לחזור.

רייצל87

New member
אני עשיתי את החג אצל..

סבא באופקים עוד עוד שני דודים והילדים שלהם. הסדר היה מצחיק ובשאר הזמן סתם עשינו מלא שטויות.. רק שלא היה ממש מה לאכול כי הכול היה שם עם בשר אז לא ממש אכלתי משהו כל החג מבאס.. ואני ממש לא אוהבת את החג הזה קודם צריך לנקות את הבית כאילו ה' הולך לבקר אצלנו ואחר כך במשך שבוע אין מה לאכול חוץ מצות ושוקולד.. חרא חג... אבל מצד שני משבוע הבא אני מגיעה לבצפר רק פעמים בשבוע איז כיף.. שיהיה חופש נעים לכל מי שיש לו חופש.. וחג שמח..

yossi018

New member
בחברון

אכלנו קופסאות שימורים. השנה פסח מסמל את הבית - אין כמו הבית!

tamar brandy

New member
במלון ../images/Emo163.gif|בוב|

והיה לי אוכל
השף הכין את המנות הצמחוניות טבעוניות במיוחד בשבילי וכל מנה הוא בא אלי ואמר לי שזה טבעוני

Pindrix

New member
עשיתי בבית!!!

באו אליי המון דודים היה מצחיק היה טעים והיה בן זונה

למעלה