איפה עוד 40 מנדטים?

gershon17

New member
איפה עוד 40 מנדטים?

אני לא חושב שמפלגת העבודה זכתה ב-65 מנדטים. מישהו יודע את המיקוד לסלע שממתיקסוד1 מתחבא מתחתיו?

אוי הסברתי את זה כבר אלף פעם

ועדיין יש לזכור שאלה לא תוצאות האמת, אלא רק מידגם. מלבד זאת אם מישהו צריך להיות מוטרד זה אתה גרשון ששוב הימר על הסוס הלא נכון, שכן הליכוד על פי כל המידגמים כולם נמחקת. ושינוי וחץ, מי זוכר אותם בכלל?

gershon17

New member
תירוצים. איפה עוד 40 מנדטים?

איפה הממשלה בראשותו של עמיר פרץ? איפה כל ההצהרות המטופשות שלכם?

master simon

New member
הממשלה הכושלת הזאת

תיפול תוך שנה שנתיים אין סיבה להצביע ליכוד יותר כל מי שמצביע ליכוד שיצביע לליברמן בבחירות שיבואו בקרוב

gershon17

New member
איזו ממשלה כושלת?

אתה עוד לא יודע איזו ממשלה תקום, ואין לך מושג מה יקרה בעוד שנה שנתיים. אני רוצה לדעת איך זה שעמיר פרץ דווקא לא ראש ממשלה למרות כל ההצהרות של ממתיקסוד1 וגידי2005. זה לא שהם קיוו, זה שהם אמרו שזה מה שיקרה בודאות שאין שניה לה.

master simon

New member
עזוב אותך ממתיק ומגידי

הם בעצם ידעו שהם מדברים שטויות אנחנו מדברים על המציאות עכשיו אף אחד לא ייתן לאולמרצ להקים ממשלת שמאל קיצונית פה ובחירות יהיו תוך שנתיים וזה יהיה הזמן של ליברמן לפרוץ יש אנשים טיפשים שהצביעו לאולמרצ למרות שהם מתנגדים לתוכנית הבריחה הגדולה שלו

gershon17

New member
לא, לא, מה פתאום?

הם דיברו ברצינות רבה. ואני מתכוון להנות למדי בהתעמרות מסויימת בהם עד שאני אשמע מהם שהם דיברו שטויות.

master simon

New member
אמרתי שגידי ייעלם

וגידי נעלם אבל ממתיק בחוצפתו ממשיך לבלבל ת'מוח

gershon17

New member
הנה התחזית שלו, לדיראון עולם

לא שיניתי מאום. נו, ממתיקיל'ה, איך אתה מסביר את זה עכשיו? ואיפה הקלף האחרון שלך?

שני לוזרים שבמקום לדבר על הפסדם

מעדיפים לדבר על המפלגה השנייה בגודלה בכנסת ה17.

master simon

New member
לוזרים?

המפלגה שלי הכפילה את כוחה למה אני לא רואה את המפלגה שלך יוצאת בשירה כמו בבחירות שעברו? לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב חחח בדיחה עצובה 65 מנדטים אתה יודע איפה

master simon

New member
מה אכפת לי מהליכוד

איפה פרץ ראש הממשלה? יו"ר מפלגת עובדי הזבל לא הייתי נותן לו בדיוק כמו העם אמרתי לך הבחירות האמיתיות יהיו עוד שנה-שנתיים ואז נראה מי יהיה ראש הממשלה הבא שלכם מעניין איפה פרץ יהיה באותה תקופה

למעלה