ועדיין יש לזכור שאלה לא תוצאות האמת, אלא רק מידגם. מלבד זאת אם מישהו צריך להיות מוטרד זה אתה גרשון ששוב הימר על הסוס הלא נכון, שכן הליכוד על פי כל המידגמים כולם נמחקת. ושינוי וחץ, מי זוכר אותם בכלל?
אתה עוד לא יודע איזו ממשלה תקום, ואין לך מושג מה יקרה בעוד שנה שנתיים. אני רוצה לדעת איך זה שעמיר פרץ דווקא לא ראש ממשלה למרות כל ההצהרות של ממתיקסוד1 וגידי2005. זה לא שהם קיוו, זה שהם אמרו שזה מה שיקרה בודאות שאין שניה לה.
הם בעצם ידעו שהם מדברים שטויות אנחנו מדברים על המציאות עכשיו אף אחד לא ייתן לאולמרצ להקים ממשלת שמאל קיצונית פה ובחירות יהיו תוך שנתיים וזה יהיה הזמן של ליברמן לפרוץ יש אנשים טיפשים שהצביעו לאולמרצ למרות שהם מתנגדים לתוכנית הבריחה הגדולה שלו
המפלגה שלי הכפילה את כוחה למה אני לא רואה את המפלגה שלך יוצאת בשירה כמו בבחירות שעברו? לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב חחח בדיחה עצובה 65 מנדטים אתה יודע איפה
איפה פרץ ראש הממשלה? יו"ר מפלגת עובדי הזבל לא הייתי נותן לו בדיוק כמו העם אמרתי לך הבחירות האמיתיות יהיו עוד שנה-שנתיים ואז נראה מי יהיה ראש הממשלה הבא שלכם מעניין איפה פרץ יהיה באותה תקופה