איפה עדי ??? אם אני לא טועה את טס מחר , לא ? לכמה זמן ?
ע עדי בשמיים New member 29/10/02 #2 עדי כאן בעוד שעה אני יוצאת לשדה התעופה, ומחר בערב אני כבר בבית אצל אמא והכי הכי הכי הכי חשוב - פלאפל!!!!!!!
עדי כאן בעוד שעה אני יוצאת לשדה התעופה, ומחר בערב אני כבר בבית אצל אמא והכי הכי הכי הכי חשוב - פלאפל!!!!!!!
ע עדי בשמיים New member 29/10/02 #4 תודה!! אני אף פעם לא ישנה בטיסות, אבל לקחתי לי ספרים ואני מקווה שבכל זאת יהיה לי קצת מה לעשות עם עצמי.
תודה!! אני אף פעם לא ישנה בטיסות, אבל לקחתי לי ספרים ואני מקווה שבכל זאת יהיה לי קצת מה לעשות עם עצמי.
י יובית New member 29/10/02 #6 תתקשרי ל-פיטנס מיד הוא כבר יכין לך סידרת תרגילים לשיחרור הרגליים, הצוואר, הכתפיים ....... ואם לא.....מתיד את יכולה לעזור לדיילות COFFEE, TEA, ME? ... זהו, זה סופית או שאת חוזרת?
תתקשרי ל-פיטנס מיד הוא כבר יכין לך סידרת תרגילים לשיחרור הרגליים, הצוואר, הכתפיים ....... ואם לא.....מתיד את יכולה לעזור לדיילות COFFEE, TEA, ME? ... זהו, זה סופית או שאת חוזרת?
ע עדי בשמיים New member 29/10/02 #7 חוזרת חוזרת נוסעת רק לביקור ולבר מצווה של אחי. אני חוזרת ביום שישי הבא.
R ruben53 New member 30/10/02 #10 טיסה נעימה ובטוחה... מזל שאין יותר ביניינים גבוהים בדרך..סתם צוחק..