איפה סמקדאון?!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
איפה סמקדאון?!

אני דואג. אילן בדרך כלל תולה את הדיווחים שלו בבוקר, הוא לא תלה את דיווח סמקדאון, אז הלכתי לאתר של הWWE, וגם שם אין דיווח של סמקדאון (לפחות לא ב10 בבוקר לא היה). מה קרה? לאן סמקדאון נעלם? היה שם PREVIEW לTONIGHT ON SMACKDOWN. מה? דחו את סמקדאון ביום?

t-man

New member
אחי אם אתה רוצה לקרוא את הדיווח

באנגלית הנה לינק אבל זה לא אותו דבר בלי הדיווח של אילן

DDN

New member
תודה!

ונכון, זה לא אותו הדבר בלי הדיווח של אילן. היה סמקדאון נחמד. . . אני מת על קורט אנגל.

Crossface

New member
DDN

אני לא חושב שראיתי את זה כאן אז אני אשאל איך היה במילואים?

DDN

New member
תשובה.

עכשיו אני אחרי שבועיים שם. יצאתי לאפטר ביום ראשון האחרון ל24 שעות, אבל כעיקרון הייתי שם מיום ראשון שעבר עד שלשום. שבוע הבא אני נוסע לשם בראשון וחוזר בשלישי וזהו להשנה. השבועיים האלה עברו מהר, אני אפילו אתגעגע. בשבוע הזה, עלו בי זכרונות מהשירות הסדיר שלי (הייתי אחראי מחשוב של היחידה שלי), נטלתי את הפיקוד על המחשוב שלהם בסדנה, ועשיתי טרור לחבר´ה ממר"ם (שחלקם עדיין זכרו אותי!) הטלפון הוצף בטלפונים עבור "דני המילואימניק" והרגשתי מה זה טוב. מאוד מתגעגע לשירות החובה שלי. זה היה מגניב להרגיש ככה שוב לשבוע. ביום שלישי הייתה שריפה גדולה ליד הבסיס שם, בזמן שאני שמרתי בש.ג והיה די מפחיד, לקח שעתיים וחצי עד שהשתלטו על השריפה. בקיצר - היה מאוד מאוד מאוד נחמד, ואני די מצטער שהחודש הזה נגמר ביום שלישי. תודה על ההתעניינות.

DDN

New member
אני בסדר - העולם דפוק.

תראה, מילואים = אנשים נחמדים, עבודה קלה ומעניינת, ואנשים בגילי שאפשר לדבר איתם. עבודה = 95% נחשים שמחכים לתקוע לך סכין בגב, עבודה משעממת עם אנשים מעצבנים ו98% אנשים זקנים שאין לי איתם אף נושא משותף. אתה מבין למה היה לי כיף במילואים על פני העבודה? אולי אני אתחיל לחפש מחדש. ..

t-man

New member
אולי ככה זה במילואים

אבל בסדיר יש יותר אנשים שרוצים לתקוע לך סכין בגב,העבודה משעממת עד טירוף ודבר חשוב אחרון...המשכרות הזעומה שבלתי נסבלת ואם זה לא מספיק יש גם שמירות טוחנות ואל תשכח שאתה תמיד יכול להתפטר מי שאתה רוצה אבל אני צריך לעשות את זה במשך שלוש שנים ורק המחשבה הזאת מדכאת אותי סופית

DDN

New member
איפה אתה נמצא בסוף?

תזכור שחלקנו עשו את זה כבר שלוש שנים. אני עשיתי שלוש שנים וחודשיים. גם במילואים שלי יש שמירות (ותחשוב על המילואימניקים ששולחים אותם לשמור בהתנחלויות ובשטחים). איפה אתה משרת בסוף? בבסיס פתוח בהחלט יש יותר סכינאים שרוצים להתקדם על הגב שלך. אני הייתי בבסיס סגור, שאמנם גם שם יש סכינאים, אבל אין כמו החבר´ה שאתה מוצא בבסיס סגור. והכל תלוי (מבחינת עבודה) - מה אתה עושה. ועוד דבר - אם אתה לא מעשן, המשכורת הצבאית הזעומה תספיק לך לגמור את החודש ואפילו לשים קצת כסף בצד (אם אתה בבסיס סגור) יום טוב לכולנו.

t-man

New member
צודק במאה אחוז

יש הבדל ענק בין אנשים בבסיס סגור לבסיס פתוח ,כשאתה בבסיס פתוח זה כמו עבודה ואתה לא נשאר איתם בקשר מחוץ לשעות העבודה אבל כשאתה בבסיס סגור אתה חיי עם האנשים ואתה לומד להכיר אותם ואגב זה קשה מאוד לשמור על 320 שקל בחודש כי יש לך איפה לבזבז אותו(אל תשכח גם את חשבון הפלאפון) אולי אתה הרווחת 600 שקל לחודש אבל בשבילי המשכרות הנוכחית לא מספיקה-אבל אני לא מתלונן בנושא הזה כי אני יודע שכספים של צה"ל הולכים לקניית לצרכים חיוניים(נשק,אוכל וכו´) ואני מקבל את זה בהבנה מוחלטת

DDN

New member
גם אני

הרווחתי 320 בחודש. וזו אחת הסיבות שנשארתי בקבע. אחד החברים אמר לי - 3 שנים הצבא ניצל אותך. מותר לך לנצל אותו בחזרה קצת. אבל לא ענית לי על השאלה - איפה שמו אותך בסוף?

למעלה