איפה סיגליהיא??

היי בוקר טוב ממוש , רק הגעתי../images/Emo42.gif

חזרתי כעת מביקור רופא הערכת משקל ובצהריים מעקב זרימה אצל הרופא האחר. וואווווווווווווווו, איזה יאוש! העובר עלה בשבועיים 140 ג'ר ולהערכתו זה נמוך אבל ביקש שהרופא הנוסף יעשה גם כן ויידע אותו. עוברצי'ק במצב עכוז והסוכרת תקינה לחלוטין. נו, שויין נראה מה ילד יום ומה יוחלט ליילד או לחכות עוד קצת. המתח הזה גומר אותי ממש

מנופ

New member
סיגלי תחזיקי מעמד

באיזה שבוע את? אני מקווה בשבילך שלא תעברי ניתוח, זה לא נעים בכלל. מחזיקה לך אצבעות שתברי את זה בקלות

אין לי בעיה לעבור ניתוח, זה הכי קל

בטכנולוגיה של היום. הרדמה מקומית ותוך שלוש וחצי דקות על השעון את בחוץ! אני לא דואגת לעצמי כלל וזה לא מזיז לי, אני דואגת לעוברצי'ק שיצא בשלום ובריא - אמן. אני שבוע 33 נחשבת לפי אולטראסאונד והעובר כרגע שוקל 1840 ג'ר שלטעם הרופא זו גדילה איטית משהו לשבועיים אחורה. היום בצהריים אהיה חכמה יותר כי אני נפגשת עם מומחה גדול יותר מימנו (עם כל הכבוד כמובן)

מנופ

New member
המשקל נשמע לי בסדר גמור

אל תילחצי, זה הכי חשוב. אני אדבר איתך בערב מחזיקה לך אצבעות שיעבור בשלום ותמשיכי לסחוב עוד 3 שבועות לפחות

סיגלי../images/Emo24.gif - יהיה בסדר!!!

תחזיקי מעמד

הרופא מומחה שבדק אותי לפני כ

שלושה שבועות בסקירה מאוחרת מצא שיש בעיות בזרימה תיקנית של הדם לעובר. דהיינו יש בד"כ שלושה עורקים - אחד לטבור וזה ברוך השם בסדר והשניים הנותרים הם להעברת דם. הוא ראה שיש כמו בועות אויר בזרימה ועל כן הכניס אותי למעקב היסטרי. חשוב מאוד בתקופה הזאת ובגלל המימצא לעקוב אחרי התפתחות של רעלת ולכן אני עושה בדיקות חלבון, לחץ דם ובצקות ומוניטור כל יומיים. הערכת משקל נתבקשתי לעשות פעם בשבועיים בכדי לבצע עקומת גדילה ומעקב זרימה (גם היום) אצל מומחה פעם בשבועיים. חשוב לראות שהזרימה עדיין סדירה שאם לא כן חייבים ליילד ועדיף שהעובר יגדל בחוץ ולא אצלי.

אין סיבה לשמירה../images/Emo11.gif

וזה לא עלה על הפרק, לדעתי גם אין צורך בכך. אני בסה"כ מרגישה בסדר אבל המעקבים הללו מטריפים אותי ואין לי כבר סבלנות.

mariana

New member
סיגל תשמרי על עצמך

העיקר שתעברי את כל זה בשלום. באיזה חודש את? ומתי רוצים לעשות לך את הניתוח?

מנופ

New member
תמתיני בסבלנות

כל עוד זה תלוי בך, תשאירי אותו בפנים לפחות עד שבוע 36. ברור שאם אין ברירה הוא יגדל בחוץ יותר מהר. רק תקחי בחשבון שאם תלדי לפני הזמן, חיים קלים בהתחלה לא יהיו לך, מניסיון!!! נחזיק לך אצבעות עד הערב ואל תשכחי לידע אותנו במה שקורה איתך.

rrina

New member
סיגליהי שיהיה בשעה טובה!

טוב שאת "ילדה טובה", אבל אל תתני לרופאים להלחיץ אותך יותר מדי.... תקחי בחשבון שהרופאים הרבה פעמים מנסים להישמע "מבינים" ו"מקצועיים" ולהחליט על התערבות שהיא לא תמיד הכרחית - וגם תזכרי שתמיד אפשר לבקש חוות דעת נוספת של מומחה נוסף... והעיקר - שיהיה בשעה טובה!!!

כן, בהחלט! את זה כבר הספקתי לקלוט

אבל בכל זאת הריון ראשון ואחרי כל כך הרבה טיפולים שכל דבר מלחיץ ומדאיג. אני מתכוונת כעת לשבת לו על הוריד הראשי ולצאת עם תשובות ברורות מאוד! לכאן או לכאן אני רוצה להבין אחת ולתמיד. יש לי ב 11:45 תחזיקו לי אצבעות של כל הגוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!

sovlanit

New member
../images/Emo24.gif ושיעבור לשלום

אמן ואמן, תחזיקי מעמד. הכל יהיה בסדר. את פייטרית וזה אחד הדברים שהעובר קיבל מראש. אל דאגה.

למעלה