איפה סופטי ואריה?

אילה.

New member
איפה סופטי ואריה?

לא, סתם רציתי לדעת. בלי שום כוונה נסתרת. לא, כי פתאום שניהם נעלמו יחד. ולא שזה אומר משהו, אבל, בכל זאת... כי אמרו לי שאין עשן בלי אש... טוב, לא חשוב. אני לא אמרתי כלום. אילה שורקת בנונשלנטיות

שרון-ב-

New member
ברחו מהשעמום-

אריה אצלי (הפה קשור גם הידיים הוא לא יכול להקליד או לדבר) וסופטי מן הסתם אצל אסתריקה ותלתן...תלתן הוי תלתן יש לי מקום בשבילך פה גם ממי ;-) שרון שבת שלום

ה-איה

New member
שרונה מותק...

לא מפני השעמום ברחו... כי אם מפניי... <ואני חייבת לציין שיש מידה של צדק במעשיהם...> רק אל תשכחי שהפה והטלפיים <אופס, הידיים> של אריה אולי קשורים אצלך, אבל לבו, לבו נעול אצלי בכספת ומשדר לי אותות מורס ומצוקה. לא לא, אל תיבהלי, אין לי שום כוונות לבוא להציל אותו. מה אני צריכה מישהו שאחר כך יסגוד לי כל חייו? מאותה סיבה אני לא מבררת מי היא אסתריקה ואיך אפשר להגיע לסופטי... אבל בנות... טפלו ``בהם`` יפה אה? אולי עוד נצטרך ``אותם``...

שרון-ב-

New member
יקירתי -

(למה שרונה למה ???) הרשי לי להיות גניחית דביקה ומגעילה ולאמר לך שחסרת לי פה מאד וחיפשתיך נואשות. סבבה לדעת שאת פה. (עד כאן הפלצנות) ובקשר לגברברים..... מי סוגד ? מה סוגד ? אנחנו לא עגל מזהב או משהו כזה לא צריכות זבחים תפילות וכל מה שקשור לזה.. והאמיני לי הם היו מתים להיות במצוקה העיקר להיות ;-) שרון, לא מטפלת, לא יפה, ולא נעליים

שרון-ב-

New member
הה..ודרך אגב איה`לה

כבר אמרתי פעם לא אוספת לבבות אנוכי (אם תרצי אלקט עבורך כמה לכספת) אני אוספת ראשים תולה בסלון שרון, מוכנה לעשות החלפות

מה זה - שרון ?

זה צייד גולגלות ? היה איזה רושם קטן של משהו טיפה עדין מזה .... מור יוסף מחזיק חזק את הראש , בשתי הידיים.

שרון-ב-

New member
צר לי יקירי.....

לבבות לא עושים לי את זה רק ראשים ומה שבתוכם שרון - לא מספיק להחזיק אותו, אתה צריך לסתום את החור ;-)

שרון המידע שיש ברשותך שווה זהב

מאיזה סייען קיבלת אותו?? אתי. אנשי הצפרדע אנשי הדממה איש לא ראה, איש לא שמע...

שרון-ב-

New member
לא איש הצפרדע...איש הדממה

איש לא ראה, אבל מי צריך לראות איש לא שמע, גם לא צריך לשמוע איש הדולפין חש חש את החושחש

שורקת בנונשלנטיות

יודעת הפתגם ? מי שמשחקת בעשן או באש עוד עלולה להיכוות או מי יודע מה בלילה במיטה

מה הכוונה?

כשהיינו ילדים אמרו לנו מי שמשחק באש יעשה פיפי במיטה כשגדלנו אמרו לנו מי שמשחק באש עוד תחזיק איזה משהו משהו במיטה על כן משאיר לך הפירשון - מה תעשי שם בינות המצעים

אילה.

New member
בלי עשן, בלי אש...

רק נכנסת בינות למצעים. רגע, אמרנו בלי אש? תבטל את המשפט הזה... אילהט

למעלה