איפה סאנשיין

יוסי

עיל עזיזי אנא המזידי ווחשתוק אשלונק?. כם סנה מה חדתוק אש כתסוי מה כתיג'י בקה

לסאנשיין

שלום יקירה מה שלומך? לקי ווחשה ווין לן נעלמת איפה כל התחזוריאת? המיסטיקה והרוחניות, היום קיבלתי מייל של אתר בשם "אהבנה," אתר מעניין בטח יעניין אותך. את עדיין משרולה כתיר? יוסיסי

יןסי

אצלנו אומרים תיזהר במה שאתה מבקש כי אתה יודע מתי שאני מתחלה מה אסדה בעניין התחזוריי הרי לך כמה פיקנטים נראה אם תדע 1- ידיק עלה צדרו וייתבאהה 2-יתעב אבו ג'יזמה יאכל אבו כשידה 3- לה תבוק ולה תצבאח מכנוק ובעניין הרוחניות נכון תהית לאן נעלמת י הייתי עסוקה בעינייני הצדק והמשפט אתה מכיר את זה שאומרים שמתי שאדם מחזק מישהו הוא יוצא מחוזק מה שקרה הוא בעודי מנסה להבין את עוולת העולם הייתי צריכה לעזור לבן דודי ללמוד לבחינה בתנך לבגרות, הנושא היה ספר ירימיהו ירימהו פונה לאל בשאלה רטורית: הו א אומר לאל שהוא שופט בצדק אך איך זה שרשעים מצליחים בדרכם? רשע וטוב לו וצדיק רע לו? ירימהו מבקש משפט צדק לרשעים ולהפעיל עקרון מידה כנגד מידה הוא אינו יכול לשאת יותר את העוולות החברתיות ה' עונה לו - שירמהו הוא בן אנוש ויש דברים שנשגב מבינתוואין הוא יכול להבין כיצד מערכת השיפוט האלוהית עובדת ולא תמיד הדברים נראים כמו שהם. וועוד מוסיף כי עליו לשמור רוחו שלא תיפול כי עכשיו הוא מתמודד אם פשוטי העם מה יעשה שיצתרך להתמודד עם מלכים וחזקים ממנו וכמובן שהסיפור עוד ממשיך אבל אני לא אלעה אותך בשאר הסיפור... מסקנתי היתה מכל הענין שאין שחור או לבן בחיים ולא תמיד פני השטח נראים כפי שהם ומה שלא יהיה אדם צריך א- לבטוח תמיד באל ב- להיות חזק נפשית ולא להישבר כמובן שאת כל הדברים האלה ידעת לפני אך עצם הלמידה רק חיזקה את הרעיון כתלוק זה ארוך.....

ירמיהו

כל הכבוד לך ויישר כוח שלקחת על עצמך ללמד את הדור הצעיר את התנך , ירמיהו הנביא הוא הדמות של הכהנים עם הראש החם כמו שאצלינו אומרים " הדה כוהן ראשו חאר " ואכן הכהנים תמיד היו דמיות דומיננטיות של שחור לבן לא התפשרו ותמיד רגזנים. דרך אגב שאלתי בזמנו את סבי מדוע הכוהנים הם עם מנטליות התקפית רגזנים וכ' והוא השיב לי : ראה את העבודה המוטלת עליהם , לעבוד במשמרות , ביום ובלילה, לא לצאת מתחום המקדש,לטפל בבעלי החיים המובאים למקדש, לנקות , להאכיל, ולהשקות ובסוף להקריב אותם קורבנות,לבדוק נגעים ומחלות בבני ישראל ועוד ועוד ובסוף שלא יהיו רגזנים? ואכן ירמיהו הדמות הוא היה המטיף בשער ולא פחד מאף אחד לא מהמלך ולא מהעם את נבואות הזעם הטיח בפניהם השכם והערב. וזה מה שחסר לנו היום כאן בישראל מישהו שיבא לנער את העם הזה ולהציב בפניו מראה שיבחינו בעוולות במצוקות באי הצדק החברתי להציג את סיבלם של העניים, החולים ,העולים החדשים, הנכים,האלמנות.....וגם אחינו המופגזים בשדרות. להציג קבל עם את הכנסת הזו שכמעט כל יושביה חושבים על הכסא, את הבנקים שעושקים את כולנו.את התאגידים הגדולים הדורסים כל יוזמה. למזלינו יש מתנדבים בעם ,שרוח חמלה ורחמנות פועמת בקרבם ובזכותם אנחנו יכולים עדיין לא להתבייש מלהביט במראה. יה נסחפתי קצת לא? יוסיסי

בכלל לא

נסחפת האנלוגיה שעשית בהחלט מצדיקה זה רק מראה שתקופת אינה רחוקה מימנו ואותן עוולות שהיו אז עדיין שוררות כיום רק בורסיה אחרת

יוסי2

אנסתו רטו אקלק שלא אהבת את האתר שהמלצת לי עליו אך תודה בכל מקרה אך אולי אתר זה יעניין אותך ישנו אתר של נמרוד הראל הקוסם מערוץ 10 שם הוא מדבר על מסרים תת הכרתיים וטלקנזיס אומנות המחשבה יש לו 2 אתרים אני אשלח לך 1 בנתיים

למעלה