איפה ניתן לתקן?

שירי8

New member
איפה ניתן לתקן?

לחברתי לצלילות יש ווסט מארה"ב, מסוג Decor בצלילתנו האחרונה הוא החליט שהספיק לו, החברים הנחמדים (באמת)במרינה דיוורס - אילת, טענו שלמייטב ידיעתם אין מקום שבו מתקנים ווסטים מסוג זה. האם כך? אם ידוע למישהו אחרת שיבורך! תודה שירי.

ניב ד

New member
אם אני לא טועה אין היום יבואן

של הציוד הזה אם כי משום מה מצלצל לי מאד מוכר. אולי אוקטופוס החנות הישנה? לא יודע. בכל אופן הייתי מציע לפנות אפילו בטלפון לסנפיר, דוגית, שבא-ים ולשאול את טכנאי הציוד שם אולי בכל זאת הם יכולים לטפל בציוד הזה. אולי אפילו במדוזה שווה לנסות.

פליפר.

New member
את בעיית ה free flow דווקא די קל

לפתור - אם מה שהתקלקל בעצם זה כפתור הדרישה - ניתן להחליף את כל ה"ראש" - את כל הקצה. זה בסך-הכל ציור שרשורי שמתלבש על "ראש" ניפוח (כלומר כל החלק עם כפתור הניפוח וכפתור הריקון). בד"כ בקצה בין הצינור ל"ראש" אין שום דבר מיוחד למעט אזיקון קטן.

הקרפיון

New member
הסיבה האופינית לfreeflow באינפליטור

היא ליכלוך (בעיקר חול). עפ"ר פירוק, ניקוי והרכבה יפתרו את הבעיה. כמה שאני יודע לא כלכך קל להחליף ראש לבד, כי ברוב המקרים הוא מחובר עם כבל פלדה לשיחרור אוויר שבכתף. אני לא מכיר את דקור, אבל סביר שהרבה טכנאים יוכלו לתקן את זה. כדי גם לנסות את eilat divers supplay, יש שם טכנאי ציוד שאמורים לדעת הכול.

פליפר.

New member
לקרפיון

קודם כל שלום לגבי הכבל - נכון שרובם אכן מחוברים ע"י כבל כזה, אבל אם יש לך שסתום שחרור בכתף ימין ובחלק התחתון מאחורה - אז אפשר לוותר על האופציה של השחרור ע"י הצינור השרשירי של האינפלייטור. כפתור הריקון הרגיל + 2 שסתומים נוספים - לדעתי האישית זה מספיק. אמנם פחות נוח - אבל הרבה (!!!) יותר זול מלהחליף מאזן

הקרפיון

New member
טכנאי סביראמור לדעת לחבר את הכבל

בכל מקרה, ואפשר די בקלות לקנות סט שכולל את הראש ואת הצינור. טיפה יותר יקר מראש בלבד, אבל יותר זול ממאזן. לגבי הכבל:" לפי לאז"נ הכבל הזה הוא רע, והוא לא צריך להיות שם. צולל DIR אחד שאני מכיר, אשר נאלץ לצלול עם שק-אוויר לא מהתוצרת החביב עליו, פתח את הצינור וחתך את הכבל. אבל הוא לא דוגמה בכל אופן

ניב ד

New member
מי דיבר בכלל על אינפלייטור ?

ההודעה דיברה על פריפלו בוסת. וחוץ מזה אם כבר אתה מדבר על מאזנים, רק בחלק מהמאזנים יש את שסתום שחרור האויר בכתף (ע"י משיכה באינפיילטור) ולא בכולם.

פליפר.

New member
אופס - ניב צודק

אכן יצאתי טמבל - קראתי ווסט כ vest ולא כווסת (הגיל עושה את שלו
) לקרפיון - לגבי סט קומפלט - כולל ה"קצה" העליון - אם אין לך חלק אורגינלי (הבעיה היתה שאין איש שירות לסוג הזה) אז יש סיכוי גבוה שההברגה לא תתאים לחלק התואם במאזן. וכמו שאמרתי - לדעתי (האישית) אפשר גם בלי האופציה הזאת.

הקרפיון

New member
זה כנראה באמת הגיל

כי גם אני קראתי את זה באותה הצורה. לגבי ההברגות, אז עקרונית זה נכון, אבל נראה שאין הרבה תקנים שונים, ושסביר שיהיה אפשר להחליף בין סוגים שונים.

דר. זיו

New member
../images/Emo88.gif ב"מנטה" ניתן לתקן DACOR

כמו גם כמעט כל ציוד אחר בשוק. בנוסף, אחריות על התיקונים. מה עוד תבקשי מאתנו מכורה?

תיקונים ל DACOR

החברה הנ"ל נרכשה ע"י MARES, למיטב ידיעתי, ב דוגית-יבואני MARES בת"א מטפלים גם בציוד של DACOR.

שירי8

New member
תודה, תודה...

זה אשר ענה תשובה נכונה יזכה ב... נו מצב הפרסים בקנטים אז כנראה שפשוט בהכרת תודה! שירי+הווסט של דורית(Regulator...)

בוגי1

New member
פנה לספא

פנה לספא ברח´ המנור 5 בת"א שרות 10 + חיוך מניסיון

kalmarm

New member
תפני לספא ברח´ המנור בת"א

פני לספא ברחוב המנור 5 בת"א השרות מצויין מקצועי מהיר + חיוך מניסיון

למעלה