איפה ניתן למצוא

stoneage

New member
קריסטל, כוונתך לקוורץ או לזכוכית ?

כדורי קריסטל זכוכית צבעוניים ניתן למצוא בחנויות אבנים וחנויות העוסקות בפנג שוואי. תספרי לי איפה את בארץ ואנסה להפנות אותך. אם כוונתך לקריסטל קוורץ צבעוני - לא קיים אלא אם כוונתך למשפחת הקוורץ כלומר רוז, אמטיסט ועוד . קיים בחנויות אבנים גדולות

IroniCliche

New member
מאיזור

המרכז.. אני מתכוונת לכדורי קריסטל בוהקים שקופים, קצת קשה לי להסביר, חנויות פנג שוואי- כלומר חנויות כישוף? זה למטרות יופי, כי אני פשוט אוהבת כדורי קריסטל.. באיזה צבעים יש וכמה זה צריך לעלות ואיזה חנויות יש באזורי? תודה.

הייתי

בחנות בכפר סבא , נפתחה אחת בקניון שם לקריסטלים ואבני חן.. לא חיפשתי אז כדורי קריסטל,אבל גם לר זכור לי שראיתי את זה שם.. את חושבת שניתן להשיג את זה שם? ואל.

stoneage

New member
פנג שואי זו תורה סינית לסידור הבית

היות ועל פיה נעשה בקריסטל זכוכית שימוש רב ניתן למצאה בחנויות מיסטיקה. לא קשור לכישוף. החנות בקניון כ"ס חדשה, ושמה העולם הקסום. לאותם בעלים חנות נוספת באותו השם בקניון באזור תעשיה של נתניה. החנויות שלהם טובות, יש להם מבחר טוב והם מקצועיים ונחמדים. בהחלט הייתי קונה אצלהם. במידה ואין להם קריסטל (למיטב זכרוני יש) תבקשי שיזמינו. ישנה גם חנות בר"ג - פרטים באתר שאליו הפניה בראש הפורום. חנות בת"א ברחוב שינקין 61: החוש השישי. אמור להיות להם אבל תתקשרי קודם לוודא, גם הם יוכלו להזמין עבורך.

אוקיי.

סליחה על הבורות
. אני אנסה בחנות בכפר סבא ובאיזור ת"א, תודה! ואל.

למעלה