איפה ניתן להשיג,

lets go

New member
איפה ניתן להשיג,

את אימת הפנטום ואת מתקפת המשובטים, בדי.וי.די. מתורגם? חיפשתי אתמול באינטרנט ולא מצאתי. בחלק מהאתרים היה ואזל. ראיתי עד היום רק את נקמת הסית`, והזמנתי את הטרילוגיה הישנה. כדי להשלים את החדשה, אני מעוניין להשיג את הראשון והשני. תודה.

Count Dafooku

New member
../images/Emo45.gif אמת

הייתי שם ביום רביעי. היה שם עותק אחד של אימת הפאנטום, ב-129 שקל. לא קניתי, כי לפני זה קניתי סרט אחר שמאוד רציתי ואז זה היה לי יקר מדי, ואני מעדיף לחכות לגרסה המשופצת (דיגיטלית). זה ברחוב המלך ג'ורג' מול דיזנגוף סנטר, למי שלא יודע.

Rockamora

New member
אימת הפאנטום נעצר.

לוקאס הורה לא להמשיך לייצר לא הסרט מאחר והוא מתכנן להוציא מארז של כל השלושה. מאנייק. רוצה את הכסף שלנו.

DDN

New member
כותרת מצחיקה.

אבל אם ניקח את הטמבלים שטוענים שה"פאנטום" זה דארת' מאול, אז הוא לא נעצר, הוא נחתך!

שמעתי

שהוא הולך להוציא את הטרילוגיה הישנה מחדש בDVD בלי העריכות שנעשו אחר כך, כמו האן יורה ראשון וכאלה דברים. אני חושב שדיברו על השנה.

Rockamora

New member
בהחלט השנה.

באוגוסט אם אני לא טועה. אם אתה שואל אותי? הוא סתם מפחש לקחת מאיתנו כסף. אני אסתדר טוב מאוד עם הגירסה המחודשת של 2004.

Rockamora

New member
אממ.. למה לא?

אל תשכח שהמארז סביר להניח יהיו 4 דיסקים.. אז כן שווה.. יש לי את הסרט השני [מתקפת המשובטים] ואני בכל זאת אלך לקנות את המארז הזה. [של הסרטים החדשים]

Rockamora

New member
יהיה יותר זול..

אבל עדיף לקנות את המארז. אל תשכח שאימת הפאנטום הוא קקה של הוצאה. ההוצאה במארז תהיה דיגיטלית ויודה יהפוך להיות דיגיטלי וכו'. עדיף! חוץ מזה שבמארז יהיה גם את הדיסק תוספות ששוה לקבל.
אני מעריך שזה יעלה 300 שקל. זה בדיוק כמו לקנות את כל השלושה בניפרד.

אם אני לא טועה

גם אם הוא היה דיגיטלי הוא נראה הרבה יותר טוב בשני ובשלישי מהראשון. אם יערכו אותו מחדש זה יהיה שיפור עצום.

DDN

New member
אני ראיתי אותם למכירה בלייזרקלאב

יכול להיות שזו הייתה הזמנה מוקדמת. . ..

למעלה