איפה משה?

soofgania

New member
../images/Emo201.gif

מאז שהתחילה התחרות הוא נעלם,צריך ליידע אותו שהכל נגמר בשלום כולם פצועים קל
והוא יכול לחזור עכשיו
ומסר לחופפי-לא יפה ככה לנטוש אותנו זמן רב כ"כ..מתגעגעים אליך

ממממ...

הוא חזר למקום הטבעי שלו...למערה..איפה שחי האדם הקדמון, רצה להזדהות וזה.. כל פעם שהוא רוצה להתקלח אני יורקת עליו... אני מקווה שתבינו וזה..

סיירוס אתה לא תצליח להשתיק אותייייי

אני פה!!! אני מתכנן להשתלט על הבלוג והפורום וזה.. סיירוס....אם חשבת שהתפטרת ממני שכח מזה.. בראש של שחף לא תתפטר ממני!! אני ואתה זו אהבה מהשמיים נו.. אתה אוהב אותי...ו...גמני אוהב אותי.. נ..ב... סופגי? כבר התחלת לירקוד על גופתי?? אני חיי ונושם!!!! ווווווועעעעעעעעעעעעעעע נ..ב..2 שחיפי אין על "המערה" שלך אין..אוחח כמה "חם" ו...נעים.. אוחח שוויפי איזה טוסיק כמה "לוהט " פה.. רגע שוויפי !!! בלי שיינים צחקתי נווווווווווו וווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo6.gif רק שתדעו כולכםםםםםםםם

סחבתי את משה מהביצים לפורום...רק באיומים הולך איתו! ומשה? בקשר ל"מערה" שלי...תמשיך לפנטז מותק...החלום שלך רחוק מאוד מלהתגשם ולהיות אמיתי...תתחיל לוותר..

שקר שחף את שיכנעת אותי להעלם!!!!

ואני פשוט מכור אז באתי!! אל תאמינו לה!!! כי מרוקאית טובה זה...מרוקאית במיטה!!! (ורצוי ערומה) ו....קשורה... ו...

soofgania

New member
סוף סוף חזרת?../images/Emo24.gif

אז מה אם הפסדת בתחרות..זו סיבה להיעלם? פעם אחרת תשמע לאלברטיני ותראה פנים! נ.ב שחף לא חשבתי אחרת

ברור סופגי..הוא לא יודע לפרגן

אף פעם לא יודה באמת...מה לעשות...עירקי, לכי תסמכי עליהם... אחטטטטטטטטט טפוווווווווווווווווווווו

אפשר לחשוב שמרוקאים מפרגנים...

הרי ידוע לכולם...שאתם קנאים דפוקים ומשתרללים!!!! ווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעע שוויפי תזהרי אמרתי לך תצפי לרעידת אדמה??? אמרתי????

קנאים?????.. דפוקים???. משתרללים???

משה...תרגע ובמידית... אין לי בעיה עם המשתרללים וזה..ואין לי בעיה עם הדפוקים, בכל עדה יש כאלה...אבל קנאים???????. זובי ענק לפרצוף שלך...על מה יש לנו לקנא על מה???????? אחטטטטטטט טפווווווווווווווו הלוואי שיפול לך הלוואיייייייי! וזאת רעידת אדמה? זאת?....משה במקום לאיים תתחיל לעמוד אחריי המילים שלך..תתחיל להרעיד נו!

חחח שחף מה זאת אומרת על מה יש לקנא?

מה ב"יופי" המקסים שלו זאת לא סיבה לקנא? ובגוף ה"חלק שלו והלא שעיר" זה לא סיבה לקנא ? סתם משה כפרה הכול מאהבה

סופגי אני לא הפסדתי!!!!!

פשוט...הקהל היה נחות לטעמי.. אז מה אם אני שעיר אז מה? אז מה אם הפנים שלי ניראו להם כמו עכוז?? זה לא אומר שאני מכוער!!! פשוט...אני לא יפה במיוחד...זה הכל...

סיירוס ואני עונה לך חמודי..

שאלת כי פשוט אתה נימשך אלי זה ברור.. אבל תראה..אומרים ש...כל אחד חולם על גבר וזה... אז סיירוס?? הבנתי תרמז שלך ו...זה..נו..ניזרום וזה... אגב...בטח שמעת עם אוזני הפייפר שלך ש..אני מתעניין ב BDSM וזה... אז תרשה לי "להפתיע" אותך..

למעלה