איפה מנופ? מישהו יודע?

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
איפה מנופ? מישהו יודע?

כבר חזרה מהחופש, לא?

מנופ

New member
סוף סוף משהו נורמאלי מרגיש בחסרוני

חזרתי מהחופשה לעבודה רק היום אך מכיוון שלא הייתי שבוע שלם הייתי עמוסה בעבודה ולא היה לי רגע לנשום. היה כיף וחבל שנגמר. חם בטבריה והלחות הורגת אך היינו כל היום בבריכה ולכן לא ממש הרגשנו זאת, אבל תפסנו צבע כולנו במיוחד הילדים שנראים עכשיו כמו אטיופים ובכלל לא קשורים אלינו. פגשנו שם במקרה חברים וככה העברנו את היומיים הנותרים וכך גם לנו וגם לילדים היתה תעסוקה. זהו, הבאסה היא לחזור לעבודה אבל אין ברירה. אז תודה לג'יפ שהרגישה שחסרתי. יום נעים לכולם מנופית

עציון

New member
Y Y Y איך, איך לא שמנו לב..

דוקא אחת מפעילות הפורום נעלמת לה ככה בשקט בשקט ואנחנו מרוב עיסוקים חשובים, מה זה חשובים, בלהיטפל לחמות שכחנו את אחת מעמודי התווך של הפורום. נו, נו לנו...שנתבייש לנו.

מנופ

New member
עמודי התווך?

אני מאלה שאין להם בעיות חמות לא? עציון, איתך אני אסגור חשבונות אח"כ לא כאן. ולהבדיל מהנורמאלי זה הלא נורמאלי שזהו הבוס שלי שמרוב געגועים שוב לא העלה משכורת אלא רק התבכיין שהוא עדיין לא היה בחופשה.(מי שישמע, היה לפני חודש).

עציון

New member
החשבון היחידי שאת יכולה לסגור

לי ולעזור לי נמצא בבנק בסניף פרדס כץ. נא להעביר עוד היום את היתרה ולסגור. כן לסגור את החובה. בתודה מראש ע.

מנופ

New member
אחרי שאקבל את הזכות שלי

אכסה לך את החובה. הסניף שלי נמצא בהדר - חיפה, אתה יכול לסגור את החובה שלו גם.

geni1

New member
היי מנופית!

איזה כיף... גם אני רוצה חופש

מנופ

New member
אני הוציא אותך,

אני כל שנה בחודש אוגוסט יוצאת לחופשה בת שבוע וזה בכלל לא למנוחה זה רק לתעסוקה ותשומת לב מלאה לידלים. הלוואי ויכולתי לצאת לשבוע חופשת מנוחה מכל העולם והחמות במיוחד.

jif

New member
גם אני בחופש

כידוע. למעשה התחלתי אותו רק היום לאחר ששחר הבריאה ב"ה. העברנו את אחה"צ עם סבא עציון בגן החי בפ"ת, היה מאוד נחמד. כשהגענו הביתה שאלתי את שחר מה היא עשתה אז היא סיפרה שהיא נתנה "סביץ' לברווזים"- רציתי לאכול אותה.

jif

New member
שנתיים פחות חודש../images/Emo99.gif

וזו הפעם הראשונה ששמעתי אותה משתמשת במילה הזו

אם היית רואה אותי בטח היית מבינה

שחסרת לי מאוד. את השערות בראש, רגליים, שחי, שפם - קרעתי מרוב מהגעגועים
. ימפגרת., איך אפשר להתעגעגע כשהקנאה אוכלת לך את הנשמה???????????? את משתכשכת בבריכה
ואנחנו כאן עם החום
והגי'פה
אז איך בדיוק נתגעגע???
עכשיו שחזרת אנחנו מתגעגעים

מנופ

New member
מה יש לקנא בי

כל כך הערכתי את החום של אילת, הלחות הרגה אותי, חזרנו לנהריה היה יותר גרוע. מתי החום הזה יגמר כבר? בכל אופן קיבלתי בחזרה את הצבע הטיבעי שהיה לי כשגרתי באילת. (עכשיו אני יפה יותר
). וביומיים האחרונים לא מספיק שחם ולח אז גם העיר מסריחה בריח של זיבול אורגני, פשוט נורא והיום, מזל שאני בורחת ממנה כל בוקר לכמה שעות, לא שחיפה טובה יותר אבל בכל זאת... שיהיה לכולנו יום נעים

למעלה