חזרתי מהחופשה לעבודה רק היום אך מכיוון שלא הייתי שבוע שלם הייתי עמוסה בעבודה ולא היה לי רגע לנשום. היה כיף וחבל שנגמר. חם בטבריה והלחות הורגת אך היינו כל היום בבריכה ולכן לא ממש הרגשנו זאת, אבל תפסנו צבע כולנו במיוחד הילדים שנראים עכשיו כמו אטיופים ובכלל לא קשורים אלינו. פגשנו שם במקרה חברים וככה העברנו את היומיים הנותרים וכך גם לנו וגם לילדים היתה תעסוקה. זהו, הבאסה היא לחזור לעבודה אבל אין ברירה. אז תודה לג'יפ שהרגישה שחסרתי. יום נעים לכולם מנופית
דוקא אחת מפעילות הפורום נעלמת לה ככה בשקט בשקט ואנחנו מרוב עיסוקים חשובים, מה זה חשובים, בלהיטפל לחמות שכחנו את אחת מעמודי התווך של הפורום. נו, נו לנו...שנתבייש לנו.
אני מאלה שאין להם בעיות חמות לא? עציון, איתך אני אסגור חשבונות אח"כ לא כאן. ולהבדיל מהנורמאלי זה הלא נורמאלי שזהו הבוס שלי שמרוב געגועים שוב לא העלה משכורת אלא רק התבכיין שהוא עדיין לא היה בחופשה.(מי שישמע, היה לפני חודש).
אני כל שנה בחודש אוגוסט יוצאת לחופשה בת שבוע וזה בכלל לא למנוחה זה רק לתעסוקה ותשומת לב מלאה לידלים. הלוואי ויכולתי לצאת לשבוע חופשת מנוחה מכל העולם והחמות במיוחד.
כידוע. למעשה התחלתי אותו רק היום לאחר ששחר הבריאה ב"ה. העברנו את אחה"צ עם סבא עציון בגן החי בפ"ת, היה מאוד נחמד. כשהגענו הביתה שאלתי את שחר מה היא עשתה אז היא סיפרה שהיא נתנה "סביץ' לברווזים"- רציתי לאכול אותה.
כל כך הערכתי את החום של אילת, הלחות הרגה אותי, חזרנו לנהריה היה יותר גרוע. מתי החום הזה יגמר כבר? בכל אופן קיבלתי בחזרה את הצבע הטיבעי שהיה לי כשגרתי באילת. (עכשיו אני יפה יותר
). וביומיים האחרונים לא מספיק שחם ולח אז גם העיר מסריחה בריח של זיבול אורגני, פשוט נורא והיום, מזל שאני בורחת ממנה כל בוקר לכמה שעות, לא שחיפה טובה יותר אבל בכל זאת... שיהיה לכולנו יום נעים