איפה מנהלת הפורום ????? B-)

אפרת.א

New member
חחחחח ארבל - הלואי!! שנלך

לנפוש יחדיו בקריביים באחד מחופשות הפסח? :)) זה התפוז הזה - שלפעמים מחליט להוציא אותי לחופשה שלא מרצון:( לא הצלחתי להכנס בימים האחרונים - (מתכוננת להתלונן בפני מנהלת הפורום:) שאסמוך עליך בקשר לחופשה הבאה??? :)

אפרת.א

New member
הי איש - זה כל שהצלחת לשלוף

? חחחחח - אופס...סליחה - לא מתלוננת - זה לכשלעצמו התקדמות עצומה:))) תודה H-) H-) H-) אתה צועד בדרך הנכונה:))) ;-)

אפרת.א

New member
לא יצא ממש במקום...אבל -

מתחייסת כמובן לאריה גור בדבריי אלו ולא אליך ארבל...:)

לא הייתי מעלה על דעתי אחרת

הרי הצעת לי לנסוע איתך לקאריביים...זה כבר אומר דרשני :cool: ואני יודע שאת יודעת שאני יודע יותר מלשאול שאלה כזאת... :cool:

ariegur

New member
שתי מילים שלי וכבר את בקריביים !!!

מי עוד מסדר לך כאלה חופשות עם ``0`` מילים ??? אריה

אפרת.א

New member
וואללה - על זה לא חשבתי...אם

כך...``זרוק`` עוד מילה או שתיים אולי זו הדרך לטיול סביב העולם? (שנעבוד על זה???) אין טענות...מסתפקת בקריביים... אבל לא במשפט אחד שלך:)) איריס (שמחכה בכליון ... יש סביב העולם או נשארים תקועים בקריביים???)

ariegur

New member
אם אפשר ליסוע לחו``ל במילים

אז אקח אותך לסיבוב מסביב לעולם, אם צריך להוציא כסף בשביל זה תסתפקי בהזמנה לפלאפל ??? אריה - (משלם הרבה מזונות ולכן תפרן....)

אפרת.א

New member
זו ההצעה היפה , המרגשת והכנה

ביותר שקבלתי לאחרונה!!! מוכנה לטייל איתך במילים ו-וירטואליה סביב העולם...ולהנות בחברתך ממנת פלאפל ויזואלית... אפשר להציע - פיקניק צנוע בשניים, מקום בו נוכל להנות מן הנוף ולעופף דרכו סביב העולם ו...אחרינו ``המבול``? (אשמח לכריך פשוט ללא גינונים ודיאט קולה :))... איריס - (...שמעדיפה משלם מזונות תפרן בכיס , מאשר תפוס תפרן בלב וברגש:))

אפרת.א

New member
ארבלינ`קה לך לא וויתרתי על

הקריביים:)) חחחחחח מעבר לעובדה שאצל אריה רק נגמרו המילים....ולא ההבטחות:)) חכה......קצת לפני פסח הבא - נדבר בנושא הקריביים שוב...:)

מה קורה כאן??ישום חדש??

שלחתי ההודעה----לא קפצה למעלה-------לא ראיתי-------חשבתי לא נשלחה------שלחתי שוב ושוב ושוב .... שינו המימשק בלי להגיד???????

אפרת.א

New member
ארבלי - זה ``משחק`` - פעם ממשק

חדש פעם ממשק ישן... אכן - לא בוער לי כלוםםםםם............אם היה בוער לי הייתי מאבדת שליטה ואז......גיליתי בצ`יק על כל כישרונותיה היתה ``תופסת שליטה``:))) חחחחחח - אני פחדנית מטבעי:)) אבל...............מילה אחת פיצפונת מספיקה כדי לסחוף אותי. אז...............................................חומר למחשבה:))) חחחחחחח שלך בינתיים בשליטה מלאה - אפרת:) אגב -ניסיתי להוריד את ההודעות החוזרות על עצמן - ולא הצלחתי להכנס לתוכנת המחיקה - אעשה זאת מחר:)

למעלה