איפה מכירים

bio2212

New member
איפה מכירים

אני יחסית חדשה באתר ונמצאת בשלב של התלבטות לגבי הזהות המינית שלי. אני נשואה+ וחיה בהכחשה עם המשיכה שלי לנשים מאז שאני זוכרת את עצמי. אני מאוד מעונינת להכיר מישהי סבלנית אינטלגנטית ועדינה שתיהיה מוכנה להצטרף אלי למסע.. אני בת 39 אקדמאית, נאה מאזור הדרום ואין לי מושג היכן ניתן להכיר נשים בגילאים שלי, כי לא ממש מתאים לי פאבים ואין גם הרבה כאלה באזור הדרום. בטח לא כאלה המיועדים ללסביות. אין לי רדאר או יכולת זיהוי של לסביות ואין לי מושג איך להתחיל.

להכיר אותך ולהיות פתוחה לאפשרות שאולי יקרה

משהו רומנטי. למרות שאני רק בת 22 לא מפריע לי הגיל:) זה אפילו עושה לי את זה את יודעת הבשלות:) א, כייון שאת נשואה אני מוכנה להכירך לחברות בלבד. שכן המצפון האישי שלי כאישה לא מאפשר לי מה שנקרא לחמוד את אשת רעי. ואז נוצר לי מן בלוק/מחסום במוח-היא נשואה-אסור לך! מקווה שהבהרתי את כוונתי:) ואגב אני גם מהדרום

12טוק טוק

New member
אני דווקא מבינה אותך

למרות שאני לא יודעת את הפרטים מאחורי בחירה הנוכחית שלך. את יכולה להרשם באתר הכרויות. יש את "גברת" ויש את "שי-דייט". זה מה שאני מכירה.

didi2 האחת

New member
היי

אני מאוד מבינה אותך.נשואה+ ומאוד מודעת למשיכה העוצמתית הזו שמסרבת להוריד את ראשה.אני מאיזור הדרום,הייתי רוצה שנמשיך במסרים. אם תרצי,אשמח. סופ"ש נפלא.

bio2212

New member
אני מאוד אשמח להגדיל את המעגל החברתי שלי

. זה יאפשר לי לחלוק את הרגשות שלי ולנסות להבין לאן אני רוצה לתעל אותם. מה ולאן זה יוביל נראה לי לא רלוונטי להחליט בשלב זה, פשוט מוקדם מידי. אני מחפשת מישהי מעניינת ומשכילה עם הרבה שמחת חיים בעלת יופי פנימי וחיצוני, כך שלא משנה לאן הקשר יוביל בסופו של דבר, הדרך לשם תיהיה מהנה.

למעלה