איפה מכירים....?

• פותח הנושא Acct
  • פורסם בתאריך

Acct

New member
איפה מכירים....?

אהלן :) אני מתקרב לגיל ה 30.... אני לא יוצא, וגם לא יצאתי בעבר, למקומות, כגון: מועדונים, בתי קפה מיוחדים לקהילה וכד'... ככלל, אינני אוהב מועדונים בכלל. יוצא שהמקום היחיד בו אני יכול להכיר בחור, ומקום זה אף מהווה הקשר היחיד שלי ל"קהילה" שלנו הינו האינטרנט, ובעיקר "אטרף"... ובכן, מה אני עושה?

רוייקו

New member
אין מקומות סולידיים לגייז בארץ בכלל

הכי סולידי זה הפורומים ואטרף.. למי שלא יוצא לאף מקום של גייז וצריך להסתמך על אטרף המצב מחורבן. אצלי, ההכירות שלי עם ה"קהילה" (מתעב את המושג הזה שניקשר בה ואת יתר המושגים הומואים, גייז) רק מרחיקה אותי יותר ויותר. ממש תיעוב.

Acct

New member
סולידי, לא סולידי - מה זה משנה?

לא מחפש סולידיים.... מחפש בחור רגיל, ושיהיה קליק איתו... זה הכל :)

Substantial

New member
בניגוד לעליהום הרגיל,

אטרף הוא לא כל כך נוראי. במיוחד כשאתה משווה אותו למועדונים שהאווירה שם היא מאוד נוטה לסקס ומאוד מטפחת חיצוניות וכו'. באטרף, תאמינו או לא, יש מקום גם לשיחות מעט יותר עמוקות, להכיר אנשים באמת, ואפשר להכיר לא רק אדם לקשר אלא בכלל אנשים. אני חושב שהמפתח צריך להיות לא להינעל על קשר, לא להתמקד בזה. להכיר אנשים, להיות פתוח, לדבר, לחלוק, לחוות. ככה, בונים מעגל מכרים שמתרחב אט אט מחברים של חברים, וכך אפשר למצוא בחור מתאים
. אגב, גם הפורום כאן, בנוי בצורה דומה, ההכרות פה היא יותר עמוקה, מבוססת על הקשבה, כתיבה, נתינה יותר מאשר לקיחה. לאט לאט נוצרים פה קשרים מיוחדים ואף זוגיות, כמו שיש כאן בשניים או שלושה מקרים (אולי אפילו יותר, אבל יש כמה בולטים יותר
).

../images/Emo88.gifמה עושה?

פשוט מאד - או שמתחיל לצאת לכוס קפה באוויטה עם חבר או שתיים פעם ב, או שממשיך לעשות מה שאתה עושה עכשיו ומקווה לנס

Acct

New member
בעייה שאני לא אוהב בתי קפה האלה, כמו אוויטה..

אני מרגיש שם מה-זה-לא-נוח...

../images/Emo88.gifתשאל את עצמך למה בעצם?

אולי אתה לא מצליח למצוא כי נוח לך להסתתר מאחורי המחשב ולהכיר מאשר לצאת ולהכיר פנים מול פנים? הרי אתה כבר 'ילד גדול'
, אתה יודע בתוך תוכך שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.. צריך לצאת להכיר לראות אנשים, ואם אתה לא מרגיש נוח במקומות כאלה מה זה בעצם אומר ? אם תמצא את התשובה - תדע לטפל בה - אולי תצליח להגיע למחוזות חדשים

white star

New member
../images/Emo54.gif בכל מקום

כל האלה עד כמה אתה מגביל את עצמך, כל מקום אפשרי להכרות - בין אם זה במקום יציאה או סתם באוטובוס בשיחה אגבית. מה שכן אם אתה מתרחק ממקומות שלנו אז אתה מצמצם לך את האופציות, זה כן. דווקא האינטרנט הוא לא בהכרח מקום טוב להכרויות. בהצלחה

למעלה