איפה מיכל31?????????קפה,קפה,

sahr12

New member
איפה מיכל31?????????קפה,קפה,

יאאלה מאמי.....אני אחרי אוכל.......זקוק לקפה לסיגריה...

מיכל31

New member
הנני יקירי, נשמתי, מחמד נפשי

רק קפה???????????????? מה עם נשיקה??????? מוווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
שששששששש...יש פה אנשים...

תביאי עוד אחת.....חחחחח אבל גדולה....

מיכל31

New member
מואאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאה, הכחילו לך השפתיים ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נשית~37

New member
כחול דווקא יפה לו חחחחחח

שמת לב שנגמרו לך האורגזמות????? חחחחחחחחח זה בגלל הקירבה לסער? או שאני כבר לא עושה לך את זה?

סעררררררררררררררררררר

שאלה
למה הפורום כל הזמן הופך אחרי זמן מה לדף לא זמין מה זה תקלה במחשב או בשרת של תפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בגלל זה יש כפל הודעות מה עושיםםםםםםםםםםםםםם?????

sahr12

New member
להלן הפתרונים..............

יש לקרוא רק הודעה אחת מתוך השתיים שמופיעות......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......

נשית~37

New member
וואלה שיח בובו חחחח

יושב לו בפינה וזאת מלטפת מצד אחד והשנייה מנשקת מצד שני חחחחח נוגרא בשביל אני אתן לך לא ליטוף חחחחחחחח

The ofer

New member
תגיד לי...

אתה צועק בגלל שאתה לא שומע ??? ידעתי שהיא טעתה כש.....חיחיחי

sahr12

New member
חחחחחח...כן ככה זה...

כשאתה עם אוזניות...... מנייאקית המורה לא קנתה לי....

סעעעערררררררררררר...

מואאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההה... חולה עליך כפרה... אין אין עליך...אתה הגדול מכולם !!! מואאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההה... מואאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההה... מואאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההה... יו..השפתיים שלי כבר כחולות... הלשון שלי כבר עם סחרחורת...

sahr12

New member
חחחחחחחחחחח יאמניוק....

אני חייב להדפיס להראות למאמו.......:) מת עליך יאקרוע..

חזרתי הביתה...

ומצאתי פתק מהשכנים מעלי "עוד פעם אחת אתה משמיע את הומיה של יואב יצחק ב-2 בלילה אנחנו מנפצים לך ת´שמשות של האוטו..." "תעשה טובה אחי - גם אני מזרחי" (ק.)

sahr12

New member
חחחחח...

אל תשאל איך אני חם על הדיסק.....יאאלה נו.......

למעלה