האמת? אני דיי נוטה להסכים.
אני חושבת שהפורום הסתדר דיי טוב בלעדיי ב4 ימים האחרונים (חוץ מכמה הודעות של ``אוף, האם יתכן שמיכל היא היחידה שמחזיקה את הפורום באיתנו?`` שגם לי לחייך, באמת!), אבל אני לא הגורם המרכזי לעניין, אמנם אני אוהבת הצומי הבינלאומית, אבל עד כדי כך? איי דונט טינק סו. לכן, יקיריי תצטרכו ללמוד להסתדר בלעדיי, כי כפי שאתם יכולים לראות, ליעל זה לא מפריע, זה לא צריך להפריע לכם אם אני לא פה יום-יומיים, כי כבר היו ימים שלא כתבתי כלום יומיים ואף אחד לא שם לב. לכן, אני מקווה שתסתדרו ב22-23 לאפריל, יש לי עוד טיול, לנגב, נראה לי.

סתם. אבל תזכרו, אני לא האטרקציה העיקרית פה. יש עוד המון כותבים ותיקים שיש להם המון המון לתת לפורום הזה, וגם אפילו לא ממש ותיקים, כמו למשל יעל (בלאק סטאר), ארקדי (מייגור טום), נעל כמובן!, מנלטארמה (אפילו שהיא כבר לא כותבת כמעט וחבל), נעמה (מותה של האפוקליפסה), כל הגלעדים למיניהם (קירק האמט, דה פינקי אנד דה פלויד), פסיכי, יעל לבינסון (ככה כותבים לבינסון? יש לי אחד בכיתה ששם המשפחה שלו זה גם לבינסון ואין לי מושג איך כותבים את זה), ערן (החרא), לאון (פיונרל דראם, שגם הפסיק להרבות לכתוב), דוד (גנב המחשבות שגם הוא כבר בקושי כותב), רונה ש(סליחה רונה)האטרקציה היחידה בקריאת ההודעות שלה היא העובדה שאפשר לכתוב מזה תסריט לסרט קומדיה רומנטית/כחל, ראסטות מן שהיא קורעת, דומיניק שהיא פשוט גדולה מהחיים, דולצינאה שכמה שהיא נוטה לרדת עליי, היא עושה את זה טוב, ואוי ווי זמיר ששונאת אותי לאללה, אבל היא בסה``כ אחלה. אני בטוחה ששכחתי עוד המון המון אחלה אנשים, אבל בסה``כ אני יודעת מי כותב אחלה ומי לא (לא קורט, לכתוב 3 בקושי שורות ולזעוק ססמאות שמאלניות שייסתרו על ידך בסופו של דבר לא נקרא לכתוב אחלה, ואני אומרת את זה באופן אובייקטיבי לגמרי אחרת לא הייתי מזכירה את אוי ווי זמיר ופסיכי שפשוט נוטה להיות אכזרי אליי לפעמים.) וזהו. אטרקציה עיקרית? מיכל