איפה מוצאים

motzetz13

New member
איפה מוצאים

אני בן 15 ושכבתי עם בנים ונהנתי. אבל אני נמשך מינית גם לבנות. לא חסרות לי בנות. חסר לי בנים. איפה אני יכול להכיר בנים באינטרנט בגילי שאוהבים שמוצצים להם? אני לא רוצה צ'ט, אלא אני מחפש פורומים ולוחות מודעות שארשום מודעה ואמצא בנים שם בגילי.

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo4.gif זו ממש לא הגישה

לדעתי.. לחפש רק בנים בשביל למצוץ ולהמצץ [אם יש כזו מילה
] תכיר מישהו, רציני.. ואז תוכל לעשות איתו כל מה שתרצה וכמה שתרצה~ בלי לדאוג גם מכל מיני מחלות וכאלה. תיזהר!

Paranoid Eyes

New member
שמעי

אם הוא רוצה רק דברים חד פעמיים זו זכותו.. אבל לא יודעת, מלחיץ אותי שילד בן 15 מחפש את הדברים האלה , בכלל באופן כללי, ועוד רק מבחורים.. זה נשמע לי מסוכן בלי שום קשר..ואני לא מדברת על מחלות. אלאיסטר.

sutul

New member
תעבדי פעם בסופר פארם

בנות 14 קונות קונדומים בנות 15 קונות ערכות בדיקת הריון בנות 16 קונות פוסטינור2 זה עולם שונה ממה שהדור שלנו הכיר

sutul

New member
גם לי זה נורא עצוב...

איפה זה היה כאשר אני הייתי בן 15-16????

זכוכיות

New member
אתה מבוגר ממני רק בשנתיים,

וגם "בזמני" ילדות בנות 14-16 היו עושות סקס, כמעט כל החברות שלי דאז התחילו בגיל הזה.

sutul

New member
אני זוכר

כאשר הייתי בכיתה ט' את הבנות שהיו איתי בשיכבה לעומת הבנות בשיכבה של ט' כשהאני הייתי בי"ב ההבדל כבר אז היה עצום מבחינה של התפתחות מינית הבחורות שהיו צעירות ממני ב3 שנים הגוף שלהן היה הרבה יותר מפותח מהבנות בגילי וזה לא עיניין כמו "הדשא של השכן שופע יותר" זה באמת היה הבדל מגלוי מאוד היתה לי שיחה כשהייתי קופאי בשנקין עם בחורה בת 30 על הנושא הזה היא אמרה שהיא באמת קצת נבוכה מהגוף שלה שהתפתח מאוחר אם כי בזמן נורמלי בניגוד לצעירות היום כל בת 16 ניראת מבחינה גופנית (ולא צורת לבוש) כבת 21 אתה באמת מתקשה לדעת עם מי לנסות להתחיל ועם מי אתה צפוי לשבת על בעילת קטינה מה שגם מעניין הוא שהאם לבת 30 שאיתה שוחחתי נכונה נקמה קטנה?! האם כל הבחורת שהבשילו מהר גם ירקיבו בגיל מוקדם יותר? נכון שעכשיו בת 16 ניראת כ21 אבל איך היא תיראה כבת 30 / 40??? יש לי חבר שאומר שהן יראו לגילן אבל כמובן שהוא לא מתבסס על שום מחקר או ידע בביולוגיה גם קשה לנחש כי עוד אין בסיס היסטורי - הדור שלהן כמובן עדיין לא הגיע לגילאים האלה זה כמו שעוד אי אפשר לדעת מה ההשפעות ארוכות הטווח של ניתוחי עיניים בלייזר או הורדת שיער בלייזר כי עדין לא עברו 50 שנה מאז התחילו בפרוצדורה מה אתן אומרות?

זכוכיות

New member
הן לא באמת "מתפתחות" מוקדם,

הן פשוט נראות מבוגרות יותר כי הן עוברות מ"בגדי ילדים" ל"בגדי נשים" מוקדם יותר, צובעות/ מסלסלות/ מגוונות את השיער בגיל צעיר, מתאפרות בגיל צעיר... זה אני מסכימה- נהיה נפוץ יותר בתקופה האחרונה. אבל זה בכלל לא קשור לפעילות מינית... כלומר, כל החברות שלי היו הכי ילדות טובות. אף אחת לא נראתה בוגרת באופן חריג מגילה, לכולן היו חברים מהשכבה, אבל סקס היה שם, ודי נפוץ, בעיקר אצל הזוגות שמשכו שנים (וכן, גם זה היה, לי היה חבר 3.5 שנים בגילאי 12-15.5, בגילי, ואפשר להגיד בקלות גם שגרנו ביחד כי רוב הזמן ישנתי אצלו בבית- בחדר של אחותו אומנם אבל אצלו בבית).

Paranoid Eyes

New member
אז בואי תקשיבי לי

אני בת 26 עוד מעט.. (באוקטובר). אצלנו בחורה שאיבדה בתוליה בגיל 16 זה היה עוד יחסית מוקדם, וגם אז.. רובן איבדו את הבתולים לבני זוגם. היו מעטות מאוד ונדירות שהשתרללו להן כבר בגיל 15. מבחינת לבוש, בנות התלבשו לגילן.. אני בקושי זוכרת בנות מהשכבה שהתאפרו.. וגם הפרחות והפקאצות של השכבה.. המקסימום פרחי שהן היו לובשות זה ג'ינס שקטן עליהן במידה אחת, ואיזו חולצה צמודה. ומבחינת איפור, תוחם שפתיים וקצת יותר מדי מייקאפ.. אבל זהו! מבחינת התנהגות,מנטליות, חינוך.. איכשהו אז, עניין הסקס היה פחות מתירני, לא כזה חופשי. לא כמו היום! אני היום רואה ילדות בנות 15, מדברות לי על זין וכוס.. והריונות.. ואורגיות.. אני אומרת לעצמי.. ראבאק!!!!!! שלא נדבר על הלבוש!! מזה חצאיות מיני בגיל 15!? :O עקבים!? הנעלי שפיצים האלה שאני אוהבת לקרוא להם :מחסלי ג'וקים בפינות".. תרצי או לא.. ההבדל בין הנוער של פעם.. לנוער של היום.. הוא ע צ ו ם !

זכוכיות

New member
לא יודעת,

אני לא רחוקה מגילכם ואני איבדתי את בתולי בגי 15 (עם בן זוג של 3 שנים), חבר שלי איבד את בתוליו בגי 14 (עם חברה של 8 חודשים) וכמעט כל החברות שלי באותה תקופה התנסו לראשונה בין גיל 14 לגיל 16... נראה לי שיותר מה"תקופה" זה קשור לנישה שבה הסתובבת... כי לי למשל יש 3 אחים קטנים, הקטן מכולם בין 14 מחליף חברות כל יומיים (להלן, משתרלל...), השני בן 16 עדין משחק בבובות של הרובוטריקים ואין לו ידידות אלה רק חברים והוא בכלל לא בראש ובכיוון עדין, והשלישי בן 17 ויש לו את אותה חברה מהצופים כבר שנתיים וחצי והם מתנהלים כמו זוג נשוי בן מאתיים... כל אחד מהם תפס את הנישה שמדברת אליו עכשיו. גם כשאני הייתי בתיכון אני ראיתי את זה ממש טוב, כי הייתי מעורבת חברתית בכל מני קבוצות... היו לי את החברות מהתיכון, החברות מהפנימיה, החברות מהשכונה, החברות מהאינטרנט... ובכל אחת מהקבוצות היו נורמות אחרות...

Paranoid Eyes

New member
שימי לב

שציינתי איבוד בתולים לבני זוג בגיל 16 וזה גם היה אצלינו ככה.. זה עוד היה בסדר. אבל האחים הצעירים שלך שייכים לדור של היום. לדור המתירני, ללא כל רסן כמעט.. מזדיין חופשי, מקלל חופשי.. תחומי התענייניות לרוב זה לגרבץ לצאת לזיין . דווקא בחבר'ה שלי לא היו הרבה כאלה.. היו יותר כמוני.. אבל את רואה מה הולך מסביב, ותאמיני לי שמבחינת התקופות, ההבדל בין הגיל שלי לשלך הוא משמעותי מאוד.

D amaged R oses

New member
אני יודעת

לא העניין של הסטוצים ממש.. התכוונתי שאם הוא ימצא מישהו, הוא לא יצטרך לדאוג מכל זה כל הזמן. יהיה מישהו קבוע.. ופחות סיכונים. [לא משנה איזה. אני חושבת שבנזוג קבוע פשוט יהיה רעיון טוב
] אפילו אם הוא בוחר סטוצים, לפחות שזה יהיה סביבה שהוא מכיר ואנשים שהם בסדר. [שחברים יכירו לו!] אבל גם לא סתם מהאינטרנט, שבגישה ככה, הוא יכול להגיע לפדופילים שאלוהים יודע מה יעשו לו
ואת לא באמת מופתעת ממה שקורה היום
אני מזמן סיימתי מלהתרגש מכל זה :/ ילדים בכיתה ו' שמתנשקים באמצע האוטובוס והבחור[ילד!] נראה כאילו הוא הסרסור שלה או אלוהים יודע מה.. הרסו לי את התמימות לגבי העולם הזה
אין מה לעשות.. בדיוק אתמול אמרתי לחבר שלי, הדור של היום זה לא הדור של פעם
ומי יישמע בכמה שנים אני רחוקה מהם.. [חפררררררררררתי
]

s a p h i r

New member
חפירה? לא חח

מסכימה איתך :] העולם ממש מידרדר -.- אבל העיקר הוא שאנשים ידעו לשמור על עצמם זה מה שחשוב :O

drnaji

New member
אני מבין את ההורמונים המשתוללים שיש לך עכשיו.

גם אני הייתי נער מתבגר לפני כמה שנים |מרגיש זקן| אבל רבאק! אתה לא יודע כמה סיכונים אתה לוקח בשביל הנאה של כמה דקות\שעות. זה לא שווה את זה! איידס שעובר גם דרך מציצה ולא חסר עוד מחלות שאתה יכול להדבק בהם. זיבה למשל (שאתה יכול לחלות בה עם דפוס התנהגות כמו שלך) עוברת גם דרך הרוק ואתה יכול להדביק את המשפחה שלך חלילה מבלי שתרגיש\תרצה. אני ממש מבקש ממך לשקול מחדש את ההתנהגות הזו..למרות שבטח אתה נהנה וכיפ לך.זה פשוט לא שווה את זה!

למעלה