איפה מוצאים אהבה....?

קאליברי

New member
איפה מוצאים אהבה....?

מישהו לצחוק איתו, לבלות איתו, לבכות איתו, ללטף, לחבק ולנשק? כ"כ מציק להיות לבד...ועוד על בסיס שברון לב. לא משנה לכמה דייטים אני אצא ואשקיע-איכשהו זה לא הולך. אוף... no כייף!

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אני מבין אותך מאוד ידידי.

גם אני תכלס באותו המצב. מת להרגיש שוב את רגש האהבה. להרגיש את הלב שלי דופק ומתרגש. אבל בשביל זה אני צריך להגיד את המשפט של המפקד שלי... "סובלנות, אורך רוח ונשימה ארוכה". בסוף זה יגיע. חייבים להיות אופטיימים, כמה שיותר.

מבין אותך, אבל

אני מאמין שכשאהבה תבוא, היא תבוא. אין צורך לחכות, אין צורך למרר בבכי. היא תגיע כשתגיע, ואתה תהיה המאושר באדם. אתה צריך פשוט, כמו שאמר החכם שמעליי, סבלנות. בינתיים, תהנה מהחיים. אני יודע ומרגיש גם על עצמי שחסרה ההרגשה הזו של הפרפרים בבטן, המבטים המרגשים בינך לבינו\בינה, אבל היא עוד תגיע. אני לא אומר לך לצאת להשיג סטוצים וכאלו, כי לא כולנו כאלו, אבל כן.. אני אומר לך לצאת, ולהינות מהרגעים הקטנים של האושר, שמגיעים גם כשאין אהבה. תודה לאלוהים שאתה רואה, שאתה מרגיש, שאתה מסוגל ללכת. לפי דעתי מעריכים יותר מידיי את האהבה, אבל ברור שכשהיא הדדית זו תחושה נפלאה. מאחל לך רק אושר. ואם אתה צריך משהו, אני פה :)

למה..

למה כולם פה כ"כ נגד אטרף?! תאמינו או לא, אבל ייצא לי להכיר משמה אנשים מ ד ה י מ י ם, אחד אחד. הכל תלוי איפה מחפשים, ועל מי נופלים. ברורר ש99,99999% מהאנשים שיש באטרף רק רוצים זין וסקס כל היום וכל הלילה, אבל יש את העשירית אחוז האחרון, שלא מחפש רק את זה. ת א מ י נ ו :)

../images/Emo88.gifבגלל שאתה על בסיס שברון לב

אז כנראה עדיין רע לך בגלל הפרידה, ואתה לא מתפנה נפשית להתחיל קשר אחר. לא מתמודדים עם שברון לב על ידי יציאה לדייטים, זאת קלישאה מוטעית. צריך להתנקות, להחלים לקחת חופש לעצמך , להתמודד עם הלבד וללמוד לאהוב לחיות איתו ורק אז תהיה מוכן - ודברים יסתדרו.

אמממ... כולם צודקים פה..

לי לא הייתה אהבה במשך מלא זמן.. ועכשיו יש לי חבר חדש וזהה... ו... אני לא הייתי לחוץ בקשר לחפש אחת.. אז.. כל מה שצריך זה לחכות.. כי כל דבר בזמנו
מאחל לך בהצלחה! יום טוב לכווולם!

למעלה