איפה מוצאים אהבה?

איפה מוצאים אהבה? ../images/Emo10.gif

אני בת 20. אפשר לחשוב שבגיל הזה הייתי אמורה להיות אחרי מערכת יחסים רצינית אחת ( לפי דברי איזה אחד שיצאתי איתו ) ועוד שלל קשרים לא ברורים. אז זה לא קרה. זה כאילו שאהבה לא נוצרה גם בשבילי. בבית ספר הייתי דלוקה על מישהו, יודעת שהוא גם רוצה אותי אבל היינו כזה במין שני עולמות שונים... ולמרות הציפייה במשך 3 שנים שמשהו יקרה - הוא לא קרה. תוך כדי, פספסתי איזו הדזמנות או שתיים עם אנשים שמצאו חן בעיניי פשוט פחות ממנו וגם סירבתי לכמה שלא כ"כ נראו לי. הגיע הצבא, הכרתי מישהו, התאהבתי בו. הרגשתי שהוא הדבר האמיתי. הוא לא היה.... זה היה משהו של בערך חודש שבכלל לא היה חשוב לו. לקח לי בערך שנה להתגבר עליו, לא ראיתי אף אחד ממטר. אנשים המשיכו להתחיל איתי אבל הם תמיד נראו לי לא טובים מספיק יחסית אליו. אחרי זה הספקתי להדלק על 3 בחורים נוספים. ל-2 מהם היו חברות וה-3, למרות הפלירטוט המרובה שהלך בינינו , פשוט לא עשה כלום. עכשיו אני משוחררת. אני גרה בעיר די קטנה... נמאס לי כבר לחפש בנים בפאבים ומסיבות, זה במילא לא הולך לי יותר מדי כי אני ממש לא טיפוס של להכיר במסיבות. אני חברתותית, וסליחה על החוסר צניעות - נראית טוב, אני מתחברת באמת מהר עם אנשים אבל אני לא מצליחה למצוא מישהו שימצא חן בעיניי. עכשיו, גם אין לי כל כך איפה לחפש.
מה אתם אומרים? ובבקשה אל תכתבו לי, תחכי - זה יבוא. כי אומרים שבשביל שדברים יקרו צריך לגרום להם לקרות. אני די מיואשת... אני מרגישה שכאילו אני לא אצליח למצוא אהבה אף פעם.................... אשמח לכל עצה. יום טוב

בגלל שאת לחוצה את מראה את זה לסביבה בגלל

זה כנראה העניין של תחכי זה יבוא, אבל זה באמת נכון, אני עד גיל 19 לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית שלא נדבר על זה שלא הייתה לי מערכת יחסים בכלל, אני בגיל 19 או סוף ה18 אני רק התנשקתי בפעם הראשונה, ואז בגיל 19 מבלי שבכלל רציתי בא החבר שלי, שהיום הוא בעלי (אנחנו כמעט 7 שנים ביחד כולל נישואים)

rivers1

New member
תראי

אני יכול לומר לך שברוב הדברים שכתבת אני מזדהה איתך, גם אני רק בן 21{היתה לי לפני 3 חודשיים אהבה של שנה} ועכשיו כל אחת שבאה אני בוחן בזכוכית מגדלת, וגם אני טיפוס מתחבר ונראה סבבה, אבל שלא כמוך אני לא מתייאש וממשיך לחפש בפאבים,בארים, אז העצה שלי אל תתיאשי כי לפי מה שסיפרת כאן היה לך יותר מידי חוסר מזל אז תחזיקי מעמד.

elena20

New member
לי לא הייתה מערכת יחסים רצינית עד גיל 21

אין לך ממה להילחץ, אל תדאגי זה יגיע

מסגרות

השתתפי בהרבה מסגרות חברתיות שמענינות אותך, כמו חוגים ולמודים, ושם תמצאי אנשים חדשים. אם אפשר ואת רוצה, נסי ליצור קשר עם הבחור שאת אוהבת מהתיכון. היי עדינה ונחמדה אליו.

למעלה