איפה מוסרים ?

shayba

New member
איפה מוסרים ?

שלום יש לי כ-10 שקיות גדולות עם בגדים משומשים במצב טוב. חשבתי למסור אותם למוסד כלשהוא. יש למישהו רעיונות ? תודה מראש.

shayba

New member
תוספת קצרה

אני נמצא בת"א - וגם הבגדים. בשקיות יש כל מיני בגדים - ילדות, נערות, ובוגרים. יש גם נעליים ותיקים. שוב, תודה.

תמרי10

New member
עדיף שתתני יותר פרטים - מידות הבגדי

והנעליים. לאיזה גילאים, חורף או קיץ וכו' אנחנו מעבירים תרומות לפי צורך, וכשאין לנו פרטים אנחנו לא יכולים לעשות עם זה כלום. תודה רבה

shayba

New member
אז ככה ...

מדובר בעיקר בהמון בגדים שהועברו לי ע"י אמא של אשתי. יש בערך - 10 שקיות גדולות (שקיות זבל) מלאות בבגדים וגם קצת נעליים. בגלל הכמות הגדולה אני לא עברתי על הבגדים אבל אני יודע שמדובר בעיקר (לא רק) בבגדי נערות בין הגילאים 10 ל- 15. על הדרך נוספו גם כמה בגדים של מבוגרים יותר. אני חשבתי להעביר את כל הדברים למוסד, פנימייה, או משהו כזה, שיכול לקלוט כזו כמות של בגדים ויעשה בה שימוש. יש רעיונות ??? תודה מראש. שי נ.ב. אני בן, לא בת.

תמרי10

New member
שלום שי הבן... ומנהלות הפורום

אני בדיוק מחפש בגדים לנערות, אבל אין לי לאן להעביר כרגע 10 שקים... בהזדמנות זו אני אערוך ברור עם המנהלות אם יהיה אפשר להעביר עודפים מהתרומה אחר כך למחסן. מנהלות יקרות: האם יש מחסן ברמת גן? אם אקבל תשובה חיובית... אשלח לך מסר

הלוואי והיה מחסן בר"ג

אולי אז המכוניות שלי ושל טלטל לא היו נראות כמו שהן נראות. אין מחסן בר"ג, מצטערת.

ashlaya

New member
אפשר להעביר לשם ?

את התרומה שהצעתי כאן 14 שקי בגדים במידה S קיץ חורף + נעלים מעילים אשמח לקבל פרטים???

למעלה