איפה מומלץ לקנות ?

טלייה2

New member
איפה מומלץ לקנות ?

היי, איפה כדאי לקנות ספות + שולחן לסלון ופינת אוכל ? מישהו יכול להמליץ על חנויות רהיטים אמינות ולא "קורעות" במחיר באיזור המרכז ( ת"א,ר"ג,חולון ..... ) ? אני יודעת שיש הרבה חנויות ברח' הרצל,בת"א,אבל שמעתי שצריך להיזהר מרובן.לא יודעת ממני , "מר שמועתי".... אשמח לכל המלצה,עיצה ואזהרה..... תודה מראש

לא מסויים

אבל גם אני וגם המון חברים שלנו קנו שם וכולם מרוצים אצל כולם הסלון עמד יפה מאוד ואפילו שנים רבות

maybesure

New member
להזהר ממה?

בעבר רכשנו סלון ברח' הרצל, לפני שנה תרמנו אותו אחרי ששירת אותנו נאמנה 15 שנים! פינת אוכל ישירות מנגריה ביפו - מדהימה וגם יכלנו לבקש את פלטת השולחן במידות שבחרנו ולא בסטנדרט. פינת האוכל עוד איתנו. לפני שנה קנינו סלון בעוספיה, יותר קרוב לנו ויצא זול.

טלייה2

New member
להיזהר מחנויות שכותבים משהו אחד

ובפועל מקבלים משהו אחר ואח"כ מנסים להתנער מאחריות.... לא אמרתי,ח"וח, שכולם כאלה,שמעתי רק שאסור להיכנס שם (בהרצל) לכל החנויות ושוב-אין לי מושג למי כן ולמי לא. עוד לא קניתי שם אף פעם !!! הייתי שמחה אם היית יכולה לכתוב לי אצל מי קנית,גם סלון וגם פינת אוכל,לפני 15 שנה,למרות שאני מאמינה שאינך זוכרת
ותודה על תשובתך !

maybesure

New member
אני זוכרת!

לפחות את הסלון כי שם החנות נכתב על תחתית השולחן. "שפיגלמן" לדעתי החנות כבר לא קיימת. הם היו זוג מבוגר מאוד ופעם אחרונה שהייתי שם לא ראיתי את השלט. בכל מקום ובכל חנות עלולים לעבוד עליך. רק היום שוחחתי עם חבר שרכש פינת אוכל באינטרנט ולא היה במלאי אז שלחו לו משהו אחר לגמרי. המלצה שלי: לקנות ממלאי קיים. אפילו מתצוגה ולבדוק טוב טוב שאין שריטות, פגמים וכו'. לארגן הובלה ולקחת במקום או באותו שבוע. ככה את יודעת שקיבלת מה שבחרת. ככה עשינו עם הסלון מעוספיה. הם אפילו הקדימו את האספקה (כדי לפנות מקום בחנות..) בלי להודיע תחילה. כשהיו כבר בדרך אלי והתקשרו במקרה באותו יום לא הייתי בסביבה, ביקשתי שיחזרו במועד שקבענו. יצא שעשו הובלה פעמיים אבל סה"כ השירות היה מעולה, אני מרוצה מאוד מהסלון כבר שנה אחרי. את פינת האוכל אני לא זוכרת איפה, אני רק זוכרת שיכלנו להתאים שם את גודל הפלטה ומרווח רגלי השולחן לרוחב הכסאות. בחרנו כסאות רחבים במיוחד שהותאמו לשולחנות אחרים. כך יכלנו לעשות מיקס. גם את הריפוד בחרנו ברחוב אחר בחנות בדים. לדעתי בכל נגריה שעושים בה ריהוט יעזרו לך, גם לגבי סלונים. כסאות, אגב - מיובאים לרוב מחול. לא עושים אותם בארץ.

למעלה