איפה מוכרים ? ? ?

איפה מוכרים ? ? ?

דגל ארצות הברית וישראל . גודל גדול . לא רק גודל לחלון הרכב . תודה.

../images/Emo104.gif בימקום לשים " דגל ישראל " ../images/Emo104.gif

אוליי תיתלה את :
" דגל משיח "
של חב"ד
.........

../images/Emo104.gif אל תישכחו לישרוף את דגל ישראל ../images/Emo70.gif

רק אל תישכחו לישרוף את דגל המדינה ביום " העצבות " ( העצמאות ) הקרוב !!! ............
הערבים קוראים לזה : " יום הנאקבה " = יעני " יום האסון "

חובה להיכנס

ימניאק.....אני לא קנאי אני ליטאי אז מותר לי לשבת באינטרנט וגם לצורך העבודה שלי אתה מנוול בגלל שאתה מציג עצמך קנאי ואתה יושב כל הזמן על האינטרנט ומשחק אז או שאתה יושב על האינטרנט או שאתה קנאי לא להתראות

אתה יותר גרוע מ-השמאלני הכי חילוני ../images/Emo70.gif

אתה לא מיתבייש
................................................... אתה אומר לכולם כאן שאתה
" חרדי "
, והכינוי שלך זה :
" היפי "
מיתרומם אחד ....................................................................................

../images/Emo104.gif דגל ישראל זה " סמרטוט על מקל " ../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif

פעם חשבתי שבאמת זאת מדינה שהולכת לפי התורה , אבל הגיע הזמן שראיתי באמת מה הולך לפי התורה ומה הולך לפי הנוצרים ..................
המדינה הזאת נולדה בשביל לחקות את " הנוצרים "
" הרצל ( שם רשעים ירקב ) " רצה להקים מדינה כמו " הונגריה " שבה הוא נולד גם ידידנו המכובד : " טומי לפיד " נולד בהונגריה

תגובה

אני לא מתבייש בגלל שאני פה לצורך העבודה שלי אז הרב שלי ביקש ממני להוציא את זה אבל אני לא בחור דפוק כמוך וסיקריק

חחחחחחחחחחחח................. ../images/Emo6.gif

טוב , אני לא חרדי בתחפושת כמוך ................................
| אז אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה .

עכשיו אני מבין למה החסידים צודקים ../images/Emo127.gif

אוליי המדינה הזאת שירתה אותי ותרמה לי , אבל תאמין לי שאני תרמתי הרבה למדינה הזאת במיוחד בארנק
.......................... ותאמין לי ש-המדינה הזאת הורסת יותר אנשים מאשר כל מדינה אחרת בעולם

חובה להיכנס

ימניאק.....אני לא קנאי אני ליטאי אז מותר לי לשבת באינטרנט וגם לצורך העבודה שלי אתה מנוול בגלל שאתה מציג עצמך קנאי ואתה יושב כל הזמן על האינטרנט ומשחק אז או שאתה יושב על האינטרנט או שאתה קנאי לא להתראות

למעלה