איפה לתקן בוזוקי??

mustakis

New member
איפה לתקן בוזוקי??

ברשותי בוזוקי יפהפה מסיבה כלשהי השתחרר הגשר( ניתלש מהמיתרים אולי ) וניתק מתיבת התהודה האם מישו מכיר מקום בו אוכל לתקן את הבוזוקי הנ"ל

The Exorcist

New member
הרצל יודע לתקן בוזוקי.

לפחות בפעם האחרונה שהייתי שם היה לו אחד שהוא תיקן.

Petrucci-jr

New member
mustakis

אתה יודע איפה קונים מסא בוגי? וגם תן לי קצת ביקורת על Mesa/Boogie Subway Rocket

mocko

New member
יופי של ציוד

סתם יצר אספנות או שזה משרת אותך באופן מקצועי ?

Petrucci-jr

New member
אני מחפש מגבר 50 ואט...

עם צליל חם ועמוק ושיעלה עד 3000 שח בחלילית עולה: מרשל 50 2700 שקל ומרשל 50 AVT 3700 אז תציעו לי כי באלי מגבר

adiels

New member
חשבת אולי.....

ואני מבקש מראש סליחה ממנהל הפורום, שאתה(פטרוצ´י) : מטומטם מהתחת!!!!! אתה כל חמש דקות נכנס לפורום הזה ומבקש מכולם ביקורות על הציוד הזה ועל הציוד הזה, ואתה בכלל לא קונה ולא נראה לי גם שאתה מתכוון לקנות, בד"כ כאלה ששואלים שאלות כל הזמן לא קונים, רק משגעים את כולם כל היום וסליחה שאני מניאק אבל חלאס, נמאס

איתמר1

New member
תסלח לי שאני מנג´ס לך אבל...

אתה ממש עושה טעות אם יש לך 3000 שקל להוציא ואתה לא תקנה את הדלוקס 90 של פנדר! אתה בכלל לא מבין מה אתה מפסיד, אתה כל הזמן מדבר על להזמין מחו"ל, אבל אתה לא תעשה את זה, אז אולי באמת שתפסיק עם כל הבולשיט הזה שמסביב. זה כלכך דבילי לקנות מגבר 50 וואט ב3 אלף כשאפשר 90 וואט ב-2.5 !

PorTnoY

New member
אז המגבר ...בלה בלה..

אני לא כל כך מבין במגברים (כי אני מתופף) אבל אני יודע לפי חברים גיטריסטים שלי שמרשל זה חברה מדהימה למגברים מעולים בעיקר הדגם החדש JDKF 3578904 סתם .. אני סתם זרכתי מספר אבל אני באמת יודע שמרשל מעולים נ.ב פטרוצי אני אוהב אותך! נ.נ.ב יש לי כלב ואני אוהב סופגניות!

PorTnoY

New member
רגע..

זה בציניות? לא כי אם כן אז שאני יבין... אתה החלטת לשים הודעה בלי תוכן רק כדיע להגיד האהא מצחי לאללה. כי משנינו אם אתה חושב שאני לא מצחיק זה בעיה שלך .. אתה זה שיצא פה הומו... אני לא מתכוון לרדת אליך אבל זה יחס ממש מסריח!

PorTnoY

New member
זיו חברי הטוב, האנשים בפורום לא ..

יודעים שהשם האמתי שלי הוא אודי הם מכירים אותי כ PORTNOY

אה סליחה אודי...

אה פורטנוי... קשה להבדיל... מהיום אני אקרא לך הליצן יששכר... ואני מתחנן מכל הפורום לקרוא לך כך...

adiels

New member
אם אתה רוצה........

לקרוא לי הומו או כל דבר אחר אתה מוזמן במקום אחר ואני מצטרף להודעתו של מנהל הפורום, כאן זה פורום כלי נגינה ולא מגרש כדורגל, חוץ מזה מאז שהגעת אתה או מקלל או *&#@ תשכל על פטרוצ´י ג´וניור החבר הטוב שלך

PorTnoY

New member
אבל רגע...

אני שמתי לב עכשיו שמלא פעמים אתה מזלזל. נניח עם מישהו כותב בדיחה אתה כותב: "בדרן אתה" או "מתחיק לאללה אתה מאוד מצחיק" דברים כאלה.. עכשיו זה גם למה אמרתי לך שאתה הומו ואם הייתי קורא את הכל הייתה רואה שלא אמרתי לך הומו ולא התכוונתי לקלל אותך אז גם אתה לא היית בסדר.. אבל אני מצטער עם פגעתי בך

The Exorcist

New member
הליצן יששכר

אתה יודע למה מזלזלים? כי אתה לא מראה סיבה לא לזלזל. תשאל שאלות רציניות ולא יזלזלו בך. ועצה, אל תקלל.

למעלה