איפה לרוני יש ...

kubs

New member
איפה לרוני יש ...

איפה לרוני יש הופעות בחודש הקרוב?

היה ב9 לחודש בארנה-הרצליה../images/Emo42.gif

ולא ידוע לי על הופעות בזמן הקרוב, כמובן שיש את הפסטיגל

Sweety Shiri

New member
הייתי היום באולפנים...

היה חרא!!! ראיתי רק אלון ואת ג'יסון מרחוק נכנס למונית, מורן יצאה ונכנסה שוב לאולפון ורני יצאה רק ב7 וחצי שאני חיכית לי מ4!!! ואז גם אורלי באה ורוני יצאה ורצה כנראה למכונית של אורלי... היא רק אמרה לי היי ושאין לה זמן... אבל אלון זכר אותי נתן לי חיבוק נשיקה והצטלם איתי, וראיתי גם את בוסקליה, איזו פרחה!!! לבשה חצאית מיני ג'ינס מגעילה על נעליים עוד יותר מגעילות ושעברנו לידה ולא ביקשנו חתימה היא הייתה המומה... חחחח... בקיצור, אני אחכה למפגש פורום... (מתי הוא לא יהיה...) או שאני אלך לאולפנים, אבל ייקח הרבה זמן... חיכיתי כל אחר הצהריים מ3 וחצי עד 7 וחצי בשביל רוני והיא רק הספיקה להגיד לי היי, באסה...

didi2006

New member
חחחחחחחח בטוח מאיה היתה המומה

היא חשה שהיא מרכז העולם

talola14

New member
טוב לא נורא....

לא נורא... לפחות היא אמרה לך היי ..... חח מה מאיה בוסקילה עשתה באולפנים?

גם אני הייתי, והסיבה שרוני כל כך

מיהרה זה שהיא הייתה צריכה לעוף מהצילומים של ניקלודיאון לצילומים של אדיר מילר. ובגלל הצילומים של ניקלודיאון היא הגיעה אחרי כולם לאדיר מילר. בכל מקרה, היא שרה יחד עם כל המשתתפים של הפסטיגל וחוץ מזה היא גם שרה עם פריצי במערכון. זה משודר מחר. אז אל תשכחו !

Sweety Shiri

New member
../images/Emo93.gif הייתה לי אפשרות להיכנס

לצילומים של אדיר מילר!!! אבל חשבתי שבוסקילה רק תהייה שם!!! איזו באסה... בטח אחרי הצילומים הייתי יכולה להצטלם איתה...

perrinat

New member
הא, מגניב../images/Emo70.gif תודה../images/Emo70.gifבטח שנראה../images/Emo70.gif

למעלה